Έχουμε ένα γλυκύτατο αυτιστικούλι 5 ετών (σχετικά με το φυτικό σκεύασμα)

Εικόνα Leon24

Έχουμε δύο αγοράκια, εκ των οποίων το πρώτο μας είναι ένα γλυκύτατο αυτιστικούλι 5 ετών. Έως τα 4 δε μιλούσε καθόλου, είχαμε ξεκινήσει ωστόσο έργο- από τα 2.5 και λόγο- από τα 3. Ένας κορυφαίος αιματολόγος κατά τύχη μου σύστησε τη δουλειά του Θ.Θ.? Αφού διαβάσαμε τις δουλειές του, αρχίσαμε να χορηγούμε στο παιδί μας το χάπι-χωρίς να μιλήσουμε πριν μαζί του. Μετά από 10 μερες είπε τις πρωτες του λέξεις. Στους τρεις μήνες το παιδί έλεγε προτάσεις, λες και λύθηκε η γλώσσα του.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.