Έχουμε ένα γλυκύτατο αυτιστικούλι 5 ετών (σχετικά με το φυτικό σκεύασμα)

Εικόνα Leon24

Έχουμε δύο αγοράκια, εκ των οποίων το πρώτο μας είναι ένα γλυκύτατο αυτιστικούλι 5 ετών. Έως τα 4 δε μιλούσε καθόλου, είχαμε ξεκινήσει ωστόσο έργο- από τα 2.5 και λόγο- από τα 3. Ένας κορυφαίος αιματολόγος κατά τύχη μου σύστησε τη δουλειά του Θ.Θ.? Αφού διαβάσαμε τις δουλειές του, αρχίσαμε να χορηγούμε στο παιδί μας το χάπι-χωρίς να μιλήσουμε πριν μαζί του. Μετά από 10 μερες είπε τις πρωτες του λέξεις. Στους τρεις μήνες το παιδί έλεγε προτάσεις, λες και λύθηκε η γλώσσα του.

Γνωρίσαμε το γιατρό μετά από τρεις μήνες με δική μας πρωτοβουλία (έρχεται Ελλάδα). Κάναμε και κάποιες μοριακές εξετάσεις που μας υπέδειξε, που επιβεβαίωσαν (μάλλον) την οξείδωση που υπάρχει στον εγκέφαλο, όπως επικαλείται οτι στοχεύει να θεραπεύσει.

Όλον αυτό το χρόνο, κάναμε ένα διάλειμμα για να δούμε την αποτελεσματικότητα του? και το παιδί έκανε ένα μικρό πισωγύρισμα. Θέλουμε να διακόψουμε βέβαια γιατί δεν είμαστε υπέρμαχοι της οποίας εξάρτησης του, ενώ και ο γιατρός μας απογοήτευσε καθώς μας πρότεινε εν τέλει αντιψυχωσικό για τις εξάρσεις που ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ προκαλεί το χάπι.

Θεωρώ ότι χωρίς το χάπι δε θα είχαμε σημειώσει την πρόοδο που βλέπουμε, από την άλλη ετοιμαστείτε για τρομερές εξάρσεις λόγω της υπερέντασης που προκαλεί το εν λόγω. Το θεωρούμε φυτικό? και από τη μια ασφαλές, από την άλλη όμως προκαλεί μεγάλη ενεργητικότητα στο παιδί.

Σχόλια

Neuroprotek lp

Εικόνα Μαρία Πατσαλα

Καλημέρα,

έχω κι εγώ ένα κοριτσάκι 4,5 χρόνων με αυτισμό. Δυστυχώς χωρίς καθόλου λόγο. Ξεκινήσαμε κι εμείς το Neuroprotex LP πριν 20 ημέρες και αναμένουμε. Προς το παρόν, μας έδωσε πολύ ενέργεια και υπερκινητικότητα! Ελπίζουμε να μας δώσει κι εμάς έστω λίγο! Θα ενημερώσουμε για την εξέλιξή της, ώστε να βοηθηθούν κα ιάλλα παιδάκια, που το έχουν ανάγκη!

like0

Υπάρχει τελικά κάποια εξέλιξη;

Εικόνα Kxa Mar1

Υπάρχει τελικά κάποια εξέλιξη στο παιδάκι σας με το Neuroprotek;

like2

Neuroprotek, ηρέμησε η κόρη σας;

Εικόνα Kxa Mar1

Θα ήθελα να μου πείτε αν ηρέμησε η κόρη σας και αν βελτιώθηκε με το Neuroprotek. Το συνεχίζετε;

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.