Λογοθεραπεία Θεσ/νικη

Εικόνα Axpan
Έχει κανεις να μου συστήσει κάποιον/α καλό/ή λογοθεραπευτή/τρια στην θεσ/νικη; Δυστυχώς είμαστε σε αναζήτηση ξανά αφού η υπέροχη λογοθεραπεύτρια που είχαμε σταματησε για προσωπικούς λόγους να μας βλέπει. Η μικρή μου είναι σχεδόν 5 έχει εγκεφαλική παράλυση και χρειάζεται κάποιον που θα την βοηθήσει να αρθρώνει καλύτερα αλλά να έχει μια παιδαγωγική υποστήριξη. Σας ευχαριστώ!

Σχόλια

Λογοθεραπευτής Θεσσαλονίκη

Εικόνα Effie
Θα σας συστήσω ανεπιφύλακτα το δικό μας λογοθεραπευτή, εξαιρετικός και στη δουλειά του και ως άνθρωπος. Λέγεται Βασίλης Πλιόγκας. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να δημοσιεύσω περισσότερες πληροφορίες, δηλαδή τηλ. επικοινωνίας και διεύθυνση ώστε να μη θεωρηθεί διαφήμιση.
like0

Λογοθεραπευτές

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Λάβαμε το μήνυμα αυτό από μέλος του NOESI.gr: "...μπορείς να καλέσεις στον Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοπεδικών - Λογοθεραπευτών 210 - 7779901 και να ζητήσεις ονόματα θεραπευτών στην περιοχή που μένεις..."
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.