Μη τιμωρείτε την Αναπηρία

Εικόνα ligeri
Αφιερωμένo εξαιρετικά στα παιδιά της NOESI.gr. Επειδή η Ζωή μας είναι ένας αγώνας χωρίς ανακωχή που πεθαίνουμε πολεμώντας με το όπλο στο χέρι εμείς εδώ στον ΠΗΓΑΙΜΟ θα συστρατευτούμε με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και τους συλλόγους γονέων των παιδιών με ειδικές ανάγκες με σκοπό κανένα παιδί ή έφηβος με αναπηρία να μην μείνει έξω από τις σχολικές αίθουσες με την έναρξη της Νέας σχολικής χρονιάς. Είναι απαράδεκτο, αντικοινωνικό, παράνομο κι ανεπίτρεπτο τα παιδιά με αναπηρία να τιμωρούνται σε τελευταία ανάλυση για την αναπηρία τους. Γιατί τιμωρία είναι γι αυτά και τους γονείς τους να μην έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση που αποτελεί μια από τις πρώτες τους ανάγκες. H συέχεια στο http://ligery.pblogs.gr/2009/09/mh-timwreite-thn-anaphria.html.

Σχόλια

reply to comment

Εικόνα russle
its true that a disability should never be punished.if a person is disabled, that is not his fault and he have the equal right to survive like a common man.during our itil practice exams, a disabled boy came for the exam and i really encouraged that step
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.