Μια ερώτηση…

Εικόνα CP
Μια ερώτηση… Αν σας έθετε κάποιος το ερώτημα «θα λάμβανες μέρος σε έναν αγώνα που θα γνώριζες από πρίν οτι θα χάσεις;» θυμάμαι που ρώτησα τον εαυτό μου ακριβώς αυτό πριν πολλά χρόνια, και την απάντηση που έδωσα συνεχίζω να δίνω μέχρι σήμερα: «δεν μπορείς να ξέρεις από πριν το αποτέλεσμα για αυτό θα αγωνιστώ, άλλωστε το χρωστώ στον εαυτό μου και σε όσους πίστεψαν σε εμένα». Ο αγωνας βέβαια είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά μέσα στην πορεία της ζωής μου γνώρισα λίγους μα πολύτιμους φίλους που έκαναν κάθε λεπτό της προσπάθειας να αξίζει και εμένα να αισθάνομαι ήδη νικήτρια όπως είστε και εσείς όλοι που συνεχίζετε να αγωνίζεστε…

Σχόλια

Cp, είναι η πιο ωραία απάντηση

Εικόνα Ιωάννα
δεν μπορείς να ξέρεις από πριν το αποτέλεσμα για αυτό θα αγωνιστώ, άλλωστε το χρωστώ στον εαυτό μου και σε όσους πίστεψαν σε εμένα... Ειναι η πιο ωραία απαντηση που έδωσες στον εαυτό σου και που πρεπει όλοι να δίνουν όσοι αγωνίζονται για τα αυτονόητα και οχι μονο!!!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.