Απαράδεκτη συμπεριφορά νευρολόγου ΙΚΑ

Εικόνα CP
Απαράδεκτη ήταν η συμπεριφορά ιατρού του ΙΚΑ και μάλιστα νευρολόγου, σήμερα σε ραντεβού που είχα κλείσει χωρίς βέβαια να την γνωρίζω προσωπικά. Ήθελα να δει μια αξονική τομογραφία και εκείνη από την αρχή ήταν επιθετική...

Ένα ποίημα...

Εικόνα CP
Μην με λυπάσαι για τα προβλήματα μου, θαύμασε με για το πώς μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Αν παρατηρείς την αδυναμία του σώματός μου, επίσης να παρατηρήσεις τη δύναμη του πνεύματός μου. Να μην αισθάνεσαι άσχημα για τον αγώνα μου, Σεβάσου με γιατί ποτέ δεν σταμάτησα να προσπαθώ.

Μια ερώτηση…

Εικόνα CP
Μια ερώτηση… Αν σας έθετε κάποιος το ερώτημα «θα λάμβανες μέρος σε έναν αγώνα που θα γνώριζες από πρίν οτι θα χάσεις;» θυμάμαι που ρώτησα τον εαυτό μου ακριβώς αυτό πριν πολλά χρόνια, και την απάντηση που έδωσα συνεχίζω να δίνω μέχρι σήμερα: «δεν μπορείς να ξέρεις από πριν το αποτέλεσμα για αυτό θα αγωνιστώ, άλλωστε το χρωστώ στον εαυτό μου και σε όσους πίστεψαν σε εμένα».

Ανάμεσα σε δυο κόσμους

Εικόνα CP
Από τη στιγμή που κατάλαβα τον εαυτό μου κατάλαβα και το γεγονός ότι ήμουν διαφορετική από τους γύρω μου. Οι χαμηλόφωνες συζητήσεις και οι συχνές επισκέψεις στις ψυχρές αίθουσες των νοσοκομείων με έκαναν γρήγορα να αντιληφθώ οτι αυτή η διαφορετικότητα θα με ακουλουθούσε μια ζωή. Μετά σιωπή... και άρνηση. Ποτέ δεν μου εξήγησε κανείς ούτε το πως, ούτε γιατί...

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.