Μωρό που αφαιρείται και κοιτάει περισσότερο το στόμα αντί στα μάτια

Εικόνα New Mammy

Γεια σας,

θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος ειδικός να μου πει κάποια πράγματα γι αυτό που περναω.. ή αν υπάρχει κάποιος που έχει περάσει κάτι παρόμοιο με αυτό που θα αναφέρω.  Γέννησα πριν 8 μήνες,  ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.  Η εβδομάδα που γεννήθηκαν ήταν η 30ή.  Αναπτυξιακά τα μωράκια είναι σούπερ λέει ο παιδίατρος αλλά η μικρή ενώ ήταν υπερβολικά μπροστά για την ηλικία της και άψογη σε όλα, κινητικά, αναπτυξιακά, βλεμματικά, έχει 1 μήνα που χάνεται κάποιες φορές,  και βλεμματικά άρχισε και δεν είναι όπως ήταν. Πολλές φορές κοιτάει το στόμα μου ή την μπλούζα μου όταν της μιλάω και στα μάτια από κοντινή απόσταση με κοιτάει κάποια δευτερόλεπτα.  Έχει κοινωνικό χαμόγελο,  το πρωί που ξυπνάει και μας βλέπει χαίρεται ολόκληρη. Προσπαθεί να μπουσουλισει. Όταν κλείνουμε παντζούρια γυρίζει να δει τι γίνεται.. Όταν μπαίνει κάποιος στο δωμάτιο γυρίζει και πάλι.. Είναι περίεργο παιδί .. Γελάει και στους άγνωστους .. Πιανει αντικείμενα, τα αλλαζει χέρι..

Τελευταία κατά τη διάρκεια της μέρας μοιάζει κουρασμένη και  αφαιρείται.. Να πω ότι βγάζει δόντια  και την πονάνε πολύ..  το βράδυ πολλές φορές από τις 3 έως τις 6 βογγαει... Δεν κλαίει... βοηθάει μέσα στον ύπνο της ή και όταν είναι ξύπνια.. Τα ανέφερα στον παιδίατρο όλα αυτά και μου είπε ότι είναι τα δόντια της... Εγώ έχω αγχωθεί πολύ.. Γιατί ενώ κοιτούσε τους πάντες κατάματα τώρα δεν το κάνει πάρα μόνο για δευτερόλεπτα τις πιο πολλές φορές..  Είναι και κάποιες λίγες φορές που ενεργεί φυσιολογικά... Να αναφέρω ότι όταν ήταν 3.5 μηνών τα πήγαμε λόγω προωροτητας σε Παιδονευρολογο και μας είπε τα καλύτερα .. Ότι η μικρή σε σκαναρει.. είπε χαρακτηριστικά... Τέλος να σας πω κι αυτο, επειδή ο μικρός ήταν πιο δύσκολο παιδί έδινα βάση στον μικρό κατά βάση και την μικρή την είχα αφήσει να την ταΐζει, αγκαλιάζει, παίζει η μαμά μου και ο άντρα μου.. Τώρα νιώθω τύψεις γι αυτό. 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει και κάποια άλλη μαμά που έχει βιώσει κάτι ανάλογο ή έχει τύχει σε κάποιον ειδικό να έχει ένα τέτοιο περιστατικό και ακόμα από τι ηλικία μπορεί κάποιο παιδί να άρχισε λογοθεραπεια , εργοθεραπεια ..κλπ.. 

Υγ. Κάνει γκρρρρ.. λέει αγιου, ααα.. εεε... Και κάποιες δικές της λέξεις.. Και κραυγές.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.