Νέα εγκύκλιος για παράλληλη στήριξη αυτιστικών μαθητών από ειδικό βοηθό ΙΔΙΩΤΗ!

Εικόνα D.Mariliza
Σας ενημερώνω ότι από 14-6-2011 έχει εκδοθεί η παρακάτω εγκύκλιος και σας την παραθέτω για περαιτέρω ενέργειες και χρήση της :) http://dipe-dytik.att.sch.gr/docum/parallhlh_sthrixh.pdf

Σχόλια

Γιατι μονο για αυτιστικους μαθητες ??????????

Εικόνα Ιωάννα
Δεν καταλαβα δλδ γιατι οχι για παιδια με κινητικη αναπηρια οπως η κορη μου???? Για ποιο λογο??? Δεν το καταλαβαινω γιατι το ιδιο να μην ισχυει και για τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ παιδια??? Δλδ εμενα το παιδι μου να περιμενει να φτασουν χριστουγεννα για να διορισουν νηπειαγωγο παραλληλης και να μην εχει κανεναν μαζι του καθ ολη την διαρκεια αυτων των μηνων αναμονης??? Αισχος και ντροπη!!!!! Ο μαθητης ειναι μαθητης ειτε με αυτιστικα στοιχεια ειτε με κινητικα προβληματα ειτε με προβληματα ορασης ακοης και δεν ξερω και εγω τι αλλο!!!!!!!!! Τι θα πει ΠΡΟΣΟΧΗ μονο για αυτιστικα παιδια!!!!!???!
like1

dany d

Εικόνα D.Mariliza
εσείς καλά τα λέτε αλλά μάλλον αυτό συνέβει γιατί και στο Νόμο 3699/2008 αναφέρεται ξεχωριστα στον αυτισμό και την ΠΣ. Τι να σας πώ... λυπάμαι. Τελικά, ίσως θα πρέπει κάποιοι γονείς να απευθυνθείτε στο συνήγορο του παιδιού...
like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.