To NOESI.gr αναβαθμίζεται!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Εικόνα για τις Υπηρεσίες του NOESI.grΗ κεντρική σελίδα του NOESI.gr σύντομα αλλάζει! Θα προσπαθήσουμε να υλοποίησουμε την ιδέα που είχαν μερικοί από αναγνώστες μας να έχουμε μία πρώτη σελίδα που καθοδηγεί καλύτερα τους νέους αναγνώστες... Δείτε τι σχεδιάζουμε!

Χώρος για τις (νέες) υπηρεσίες Η πρώτη σελίδα θα διαθέτει αρκετό χώρο για όλες τις υπηρεσίες του NOESI.gr (π.χ. "Βιβλία με νόημα", "Βιολόγια", "Τριγωνοομετρία", "Νοοτοπία" κ.α.) με μία συνοπτική περιγραφή και φυσικά το σύνδεσμο που οδηγεί στην κεντρική σελίδα της υπηρεσίας.
Χώρος για τα "βιολόγια" Επίσης θα υπάρχουν σύνδεσμοι στα καλύτερα "βιολόγια" του NOESI.gr. Οι αναγνώστες θα μπορούν να ψηφίζουν τα καλύτερα "βιολόγια" που θα εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα.
Χώρος για τα μέλη Επίσης, θα υπάρχουν μικρές παρουσιάσεις και ένας σύνδεσμος στο προφίλ τους,, για κάποια μέλη που θέλουν να έρχονται σε επικοινωνία με νέους επισκέπτες.
Χώρος για διαφημίσεις Στο πάνω μέρος της σελίδας θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνουν μέσω διαφημίσεων για μία αγγελία, εκδήλωση, υπηρεσία ή προϊόν.

Σκοπός της νέας σελίδας

Στο επίκεντρο τα νέα μέλη Καθώς το NOESI.gr εξελίσσεται και πληθαίνει σε σελίδες, σε μέλη και σε υπηρεσίες (νέες ιδέες που μας έρχονται στο νου) χρειάζεται να γίνει πιο φιλικό για τους νέους επισκέπτες του. Χρειάζεται να καθοδηγεί καλύτερα τους αναγνώστες του στο υλικό που έχει καταχωρηθεί στις σελίδες του ιστοτόπου. Έτσι όπως μας πρότεινε η Κατερίνα Ζαρίφη (Katerinazarifi) και η Λυγερή Βασιλείου (Ligeri) θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και εναλλακτικούς τρόπους ομαδοποίησης των "βιολογίων" ανά θεματική ενότητα, π.χ. "βιολόγια" για τα βαρέα μέταλλα, "βιολόγια" για θέματα πρόνοιας. Οικομενικός σχεδιασμός: Προσβασιμότητα για όλους Όπως, μας ζητήθηκε από μέλος του οποίου διαφυλλάσσουμε τα στοιχεία, θα κάνουμε το NOESI.gr προσβάσιμο και σε άτομα με προβλήματα όρασης ή κινητικά πρόβλήματα. Μέσω ειδικών τεχνολογιών θα δώσουμε στο NOESI.gr πιστοποίηση W3, που διασφαλίζει την δυνατότητα ανάγνωσης και αλληλεπίδρασης με τον ιστοτόπο και από άτομα με αναπηρία. Δείτε εδώ: Μας συμπαθάτε; Λάθη στα κείμενα, δεν είμαστε τελειομανείς! Αφιέρωμα στα πιο σπουδαία! Όπως πρότεινε η Μαρία Βελλή (Mageandi) θα δώσουμε έμφαση και σε ένα αφιέρωμα λεύκωμα στους μικρούς φίλους του NOESI.gr. Επίσης, θα δοθεί έμφαση στα "βιολόγια" που ξεχωρίζουν στο NOESI.gr. Ενημέρωση για άλλους αξιόλογους ιστοτόπους Όπως πρότεινε ο Παναγιώτης Αγριανίτης (Agrianitis) θα στήσουμε μία καλύτερη βάση δεδομένων για άλλους ενδιαφέροντες ιστοτόπους, ώστε η Αγγελική Παπασταύρου (Angela) να έχει που να βάζει αυτές τις σελίδες που μας αναφέρει κάθε τόσο. Επικοινωνία με άλλα μέλη Θα στήσουμε ένα πολύ ισχυρό εργαλείο με το οποίο τα μέλη θα μπορούν να κάνουν chat με πολλά άλλα μέλη ταυτόχρονα ή και ανά δύο, όπως πρότεινε η Kari και η Μairipapa.

Σχόλια

Προσοχή στην εγγραφή νέων μελών

Εικόνα Angela Papastavrou
Ένα είναι σίγουρο ότι η επιλογή των μελών θα πρέπει να γίνεται λίγο πιο προσεκτικά! http://www.noesi.gr/user/707 τέτοιου τύπου μέλη και χωρίς κανένα στοιχείο θα πρέπει να αποκλείονται! http://www.noesi.gr/node/1014#comment-1839 και τέτοιες δημοσιεύσεις επίσης!!!
like0

Ηρεμήστε...

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Ηρεμία! Καταρχήν, τα μέλη στο NOESI.gr γράφονται όταν θέλουν, όπως θέλουν! Δεν αποκλείεται κανείς με ή χωρίς στοιχεία! Ο λογαριασμός που αναφέρεται εδώ και το σχόλιο επίσης, είναι ουσιαστικά ένας βομβαρδισμός του NOESI.gr από κάποιο μηχάνημα! Είναι όπως τα ανεπιθύμητα μηνύματα αλληλογραφίας (spam). Εδώ αν τα ονομάσουμε post-bombs. Θα κοιτάξω να βρούμε έναν τρόπο να προστατεύουμε τον ιστοτόπο από τέτοια γεγονότα... - agkou of noesi.gr :)
like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.