Όλα τα σ' αγαπώ δικά σου Ελένη

Εικόνα ligeri
Μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία σε δυο παραγράφους: Στης Μαρίας την γενέθλια γιορτή η Ελένη ήταν κεί. Ένα "γερασμένο παιδί". Δεν χόρευε, δεν περπατούσε, δεν τραγουδούσε δεν χειροκροτούσε. Στο αναπηρικό της καροτσάκι καθισμένη έλαμπε κοιτούσε η Ελένη. Μέσα απ' τα μάτια της μιλούσε. Άπλωσε χέρι, το δώρο να της δώσω. Με σκέπασε φως με την ματιά της κι ένοιωσα σαν αμμουδιά, να με φωτίζει το φεγγάρι. Κύμα το βλέμμα της να με χαϊδεύει, μικρό παιδί σε ζεστή αγκαλιά φυλαγμένο. Απ' τον καθρέπτη της ματιάς σου Ελένη είδα, άγνωστη, ομορφιά να βγαίνει. Την αυγής την λάμψη μού στειλες για ευχαριστώ. Χαμόγελο μωρού παιδιού αντί για σ' αγαπώ. Όλα τα σ' αγαπώ δικά σου Ελένη. Πάρτα και κάνε τα σήμα ηχηρό!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.