Παράλληλη στήριξη!

Εικόνα stavroulaki5
Καλημέρα.. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με ενημερώσετε,αν γνωρίζετε βέβαια,σχετικά με τις διαδικασίες που οφείλει να πραγματοποιήσει ένας γονιός ώστε να μπορέσει να παρέχει για 3η χρονιά στο παιδί του παράλληλη στήριξη.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σχόλια

Εννοείτε από το δημόσιο? Εάν ναι, τότε πρεπει να γίνει αίτηση!

Εικόνα hliana
Εννοείτε από το δημόσιο? Εάν ναι, τότε πρεπει να γίνει αίτηση στο ΚΕΔΔΥ που ανήκετε. Προφανώς υπάρχει εκεί ο φάκελος του παιδιού σας και όπως πήρατε τις προηγούμενες χρονιές ισχύει και για τώρα. Τα ΚΕΔΔΥ τώρα υπολειτουργούν αλλά δε χάνετε τίποτα να τηλεφωνήσετε. Έκανα την πρακτική μου στης Ν.Ιωνίας πάντως και έτσι λειτουργούσαν. Όπως και να'χει προετοιμαστείτε και για την πιθανότητα να περιοριστούν φέτος οι παράλληλες.
like7

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.