Παρέμβαση

Εικόνα ligeri
Είναι γεγονός! Επικοινωνούμε!! Ένα από τα φαινόμενα του καιρού μας, είναι η αδυναμία ουσιαστικής επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων, παρ΄ όλα τα πολυάριθμα ΜΜΕ και το διαδίκτυ. Όσοι τυχεροί βρεθούμε στο ίδιο μήκος κύματος ακουγόμαστε, καταλαβαινόμαστε, συζητάμε και όταν ακόμη σωπαίνομε... Στα πλαίσια αυτής της Επικοινωνίας μας, εμπιστεύομαι την ιδέα μου για την σύσταση της Noesi.gr./club με μέλη Μανάδες, Πατεράδες δοκιμασμένους, συνειδητοποιημένους και κυρίως ΠΑΡΟΝΤΕΣ. Επαγγελματίες και επισκέπτες του ιστοτόπου Νoesi.gr, φυσικά και είναι ευπρόσδεκτοι στην κοινότητα των ΑμεΝΥ. ΄Άλλωστε – μεταξύ των άλλων - σκοπός του γονεϊκού κινήματος είναι η αφύπνιση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας. Η θεώρηση όμως, η προσέγγιση και ανάδειξη των προβλημάτων των ΑμεΝΥ και των οικογενειών τους γίνονται απολύτως αντιληπτά μόνο μέσα από τον λόγο του γονέα ο οποίος αποτελεί κρίκο ενός ισχυρού Συνδέσμου. Η Ιστοσελίδα Noesi.gr μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο και να συνδράμει στην δημιουργία αυτού του συνδέσμου μεταξύ των Εννοων γονέων της κοινότητας της Noesi.gr. Το πώς θα στοιχειοθετηθεί και λειτουργήσει είναι τεχνική διαδικασία και αρμοδιότητα του Εκδότη (agkou). Εκείνος αν θέλει μπορεί να υλοποιήσει αυτήν την ιδέα και να την προάγει σε ουσιαστική ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην κοινότητα των ΑμεΝΥ.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.