Πληροφορίες για εξετάσεις και επεμβάσεις στο εξωτερικό

Εικόνα -Aναστασία
Παρακαλώ όποιον γνωρίζει περίπτωση εγκεφαλίτιδας, με προβλήματα στην επικοινωνία και στο λόγο, πληροφορίες για τη κλινική στη Ρωσία με τα βλαστοκύτταρα, νεότερη μέθοδο για την εκπαίδευση τουαλέτας, διευθύνσεις από νοσοκομεία του εξωτερικού που μπορώ να στείλω τις εξετάσεις του μικρού μου, από Αμερική για την απομετάλλωση, συμπλήρωμα βιταμινών Β κατάλληλο για παιδιά, έρευνες για το υπερβαρικό οξυγόνο και ό,τι άλλο θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο να επικοινωνήσει μαζί μου, είτε με σχόλιο ή όπως μπορεί. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σχόλια

Εχω διευθυνσεις για Αμερικη και Αγγλια

Εικόνα Ιωάννα
Στειλε μου το μαιλ σου να σου στειλω τις διευθυνσεις.
like0

ευχαριστω!!!!

Εικόνα -Aναστασία
πηγαινε προφιλ(-αναστασια)κ μετα επικοινωνια
like0

Καλησπερα Αναστασια

Εικόνα Ιωάννα
εδω μεσα κ εσυ...μιλησα με εναν γιατρο μας για τα βλαστικα κυτταρα κ μου ειπε να το τολμησουμε...μιλησα με ακομα εναν που ειναι πανεπιστημιακος ιατρος κ φιλος παλι κ οταν τον ρωτησα εσυ τι θα εκανες αν ειχες παιδι με εγκεφαλικη παραλυση κ σπαστικη τετραπληγια και ειχες κρατησει βλαστικα κυτταρα; κ μου απαντηση αμεσως ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ...παρ ολο που στην ειδικοτητα του εχουν γινει θεραπειες με βλαστικα κυτταρα σε ενηλικες με εξαισια αποτελεσματα, ο ιδιος μου απαντησε οτι οταν ερωταται απο συγγενεις ασθενων για κατι τετοιο δεν ειναι θετικος!!!!!!!!Ειδες;;;;; αλλο να ειναι το παιδι σου αναστασια μου...ο γιατρος ειναι γιατρος κ φυλαει κ τα νωτα του λιγακι ως πολυ!!!!! εμας ομως ειναι αιμα μας!!!!! μονες μας πρεπει να το ψαξουμε κ να παλεψουμε!!!!! φιλικα dany d
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.