Πώς να βρω το κατάλληλο μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής;

Εικόνα marian3
Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή στο εξωτερικό. Θα ηθελα την βοήθεια όσων γνωρίζουν με ποιες λέξεις κλειδιά πρέπει να ψάχνω τιτλους. Π.χ. εκτος απο "special education" τι άλλο μπορω να επιλέξω που, αν μετα γυρίσω Ελλάδα, να μπορώ να δουλεψω σε ειδικά σχολεία κ.τ.λ.; Ακόμη πώς εξετάζουμε αν το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό αναγνωρίζεται στη Ελλάδα; Ευχαριστω!

Σχόλια

Μέσα από τη σελίδα του ΔΟΑΤΑΠ

Εικόνα kate_st
Καλησπέρα! Μέσα από τη σελίδα του ΔΟΑΤΑΠ θα βρεις αν αναγνωρίζονται τα Πανεπιστήμια αλλά θα πρέπει να δεις αν ειναι, πέρα από το Ίδρυμα αναγνωρισμένο, και το αντίστοιχο Τμήμα... Από κει και πέρα θα πρέπει να αποφασίζει με τι ακριβώς θες να ασχοληθείς στο Μάστερ σου. Υπάρχουν πολλά είδη μεταπτυχιακών όπως Arts, Science, κ.α. τα οποία έχουν διαφορά ως προς τον τρόπο σπουδών. Όσο για το θέμα και λέξεις - κλειδιά, θα πρέπει να αποφασίσεις αν θες να κάνεις ένα γενικό Μάστερ, πάνω στην ειδική αγωγή ή αν θες να εξειδικευτείς κάπου, όπως π.χ. μαθησιακές δυσκολίες ή κάπου αλλού. Για τη δουλειά, εξαρταται κυρίως τι έχεις ως Bachelor πτυχία για να δουλεύεις στην Ελλάδα και έπειτα το Master. Ό,τι θες μπορείς να μου στείλεις στο Ε-mail mou kiriakis21@gmail.com ή να τα πούμε μέσω τηλ. Καλή επιτυχία!!
like1

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση

Εικόνα marian3
Ευχαριστω πολύ για την απαντηση... σας εχω στειλει και μειλ! :)
like2

Δεν μου έχει έρθει κάτι στο E-mail

Εικόνα kate_st
Καλησπέρα! Επειδή στο mail μου δεν έχει έρθει κάτι.. Δες ξανά αν μου το χεις στείλει!! Στο ξαναγραφω κιόλας kiriakis21@gmail.com
like3

Οι εξετάσεις στο μεταπτυχιακό Ειδική Αγωγή Βόλου είναι δύσκολες;

Εικόνα marian3
Γνωρίζει κάποιος από εδώ αν οι εξετάσεις μεταπτυχιακο ειδικη αγωγη του τμηματος ειδικης αγωγης του βόλου είναι δύσκολες; Βαζουν συγκεκριμένα θέματα μεσα από τα βιβλία ή κρίσεως;
like5

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.