Πώς να βρω το κατάλληλο μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής;

Εικόνα marian3
Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή στο εξωτερικό. Θα ηθελα την βοήθεια όσων γνωρίζουν με ποιες λέξεις κλειδιά πρέπει να ψάχνω τιτλους. Π.χ. εκτος απο "special education" τι άλλο μπορω να επιλέξω που, αν μετα γυρίσω Ελλάδα, να μπορώ να δουλεψω σε ειδικά σχολεία κ.τ.λ.; Ακόμη πώς εξετάζουμε αν το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό αναγνωρίζεται στη Ελλάδα;

Σπουδές στο Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Βόλου

Εικόνα marian3
Καλησπέρα θέλω να μαθω πληροφορίες για το τμήμα ειδικής αγωγής του Βόλου. Είναι κάλα να σπουδάσω εκεί ή είναι καλύτερο τα παιδαγωγικά και να κάνω ένα μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή; θα μου άρεσε να δουλέψω σε κέντρα που βοηθούν παιδιά με προβλήματα. Είναι κλάδος που προσφέρει δουλεια;

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.