Σχολείο Γυμνάσιο για παιδί με μαθησιακές δυσκολίες

Εικόνα Δανάη Πολίτου

Καλημέρα,

Ψάχνω γυμνάσιο για παιδί με μαθησιακές δυσκολίες ή ειδικό, ο οποίος να μπορεί να με συμβουλέψει ή καθοδηγήσει ώστε να μπορώ να επιλέξω σχολείο.

Ευχαριστώ
Δανάη

Σχόλια

Μόλις έχω ξεκινήσει το ψάξιμο

Εικόνα Δανάη Πολίτου

Μόλις έχω ξεκινήσει το ψάξιμο ... οπότε δεν έχω κάτι να σας πω. 

like0

Δείτε μερικές σχετικές αναρτήσεις για Γυμνάσια

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
  1. Ιδιωτικά σχολεία που δέχονται παράλληλη;

  2. Αναζήτηση ιδιωτικού σχολείου για εγγραφή στην Α' Γυμνασίου με παράλληλη στήριξη

  3. Ιδιωτικά δημοτικά σχολεία με παράλληλη στήριξη

  4. Άρνηση εγγραφής σε ιδιωτικό Γυμνάσιο (ΦΕΚ 04-08-2017)

Όλες οι παραπάνω αναρτήσεις έχουν ταξινομηθεί στην ενότητα με θέμα:

Στην παραπάνω ενότητα ίσως βρείτε περισσότερες χρήσιμες αναρτήσεις. Μπορείτε να βρίσκετε αναρτήσεις ανά θεματολογία στο noesi.gr εδώ (από το μενού "Πλοήγηση" > Δείτε τα βασικά θέματα).


Θα σας συμβούλευα, επίσης, να δείτε τα Εκπαιδευτήρια Αργύρη - Λαιμού και τη Σχολή Ξενοπούλου.

Άγγελος Κουτουμάνος
Κοινωνικός Λειτουργός

like0

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα τις αξιοποιήσω

Εικόνα Δανάη Πολίτου

Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και θα τις αξιοποιήσω. 

Ωστόσο, παίρνω το θάρρος να σας ξαναρωτήσω  επειδή φαίνεστε να είστε μέσα στο χώρο, το παιδί μου δεν χρειάζεται παράλληλη στήριξη απλώς έχει μια μορφή δυσλεξίας και θέλω ένα περιβάλλον που να δίνει βάση στα Ελληνικά (όχι τις ξένες γλώσσες σε μεγάλο βαθμό) και να ειναι ένα ήρεμο περιβαλλον με κατανόηση. 

Να κινηθώ στα όσα μου έχετε αναφέρει ή μήπως έχετε και καποια αλλη πρόταση;

Επίσης σκεφτόμουν και το δημόσιο σχολείο αλλά φοβάμαι ότι εκεί θα υπάρχειι μικρότερος συντονισμός και θα εξαρτάται καθε μαθημα από τον εκάστοτε καθηγητή

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια 

like0

Σχολεία για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Δεν είναι για παράλληλη στήριξη μόνο τα εν λόγω σχολεία. Τα links που σας έβαλα είναι, γιατί αυτά είναι θέματα που έχουν συζητήσει τα μέλη. Αλλά στα σχολεία που αναφέρω έχουν φοιτήσει μαθητές από οικογένειες της κοινότητας της νόησης στο διαδίκτυο και θεωρούμε ότι έχουν μία πιο σωστή προσέγγιση για τη διαφορετικότητα στη μάθηση (αν μπορώ το θέσω έτσι).

like0

Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Εικόνα Kat Tzir

Αν είστε στη Θεσσαλονίκη σας προτείνω ανεπιφύλακτα την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Υπέροχο σχολείο με μεγάλη ευαισθησία στις μαθησιακές δυσκολίες.

like1

Αναζητώ κατάλληλο σχολείο γυμνάσιο για μαθησιακές δυσκολίες

Εικόνα Ειρήνη Καρμηρο

Καλημέρα η κόρη μου έχει μαθησηακιες δυσκολίες, μου πρότειναν από το ΚΕΔΑΣY να την πάω σε ΕΝΕΓΕΥΛ Γυμνάσιο. Φοβάμαι γιατί έχει παιδάκια με άλλες κατηγορίες και μη χάσει της φίλες της, τι μου προτείνετε;

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.