Υπουργείο Υγείας: Aνακοίνωση για τα προνοιακά επιδόματα

Εικόνα Stathis
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012 Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ολοκλήρωσε τις διαδικασίες, που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητά του, σχετικά με την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του β’ διμήνου 2012 των δικαιούχων ΑμεΑ. Έχει ήδη πραγματοποιηθεί η μετάπτωση των τεχνικών δεδομένων της απογραφής και ως αποτέλεσμα, τα στοιχεία των δικαιούχων έχουν μεταφερθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων και των Περιφερειών. Οι υπάλληλοι των αρμόδιων υπηρεσιών σε Δήμους και Περιφέρειες βρίσκονται ήδη σε διαδικασία εκπαίδευσης, ακόμη και σε Δήμους οι οποίοι δεν είναι συνδεδεμένοι με τα Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.

Παράλληλη στήριξη

Εικόνα Stathis
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και καλή δύναμη. Θα ήθελα να ενημερώσω όσους ενδιαφέρονται για την παράλληλη στήριξη ότι μπορούν να πάρουν επίσημη έγκυρη διάγνωση από το δημόσιο Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΠΝΑ) - Ειδική Θεραπευτική Μονάδα Αυτιστικών Παιδιών με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές με ιστοσελίδα www.autismhellas.gr.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.