Στήριξη κεφαλιού

Εικόνα mama2
Η κορούλα μας παρά τη φυσιοθεραπεία δεν κατάφερε ακόμη να στηρίξη το κεφαλάκι της (είναι 4 μηνών). Μπορείτε να μου πείτε ασκήσεις που κάνατε στα δικά σας παιδάκια; Ευχαριστώ

Σχόλια

Ίσως να είναι ακόμη νωρίς.

Εικόνα anna kal
Ίσως να είναι ακόμη νωρίς. Εμένα ο γιος μου (έχει εγκεφαλική παράλυση) άρχισε π,χ να ρολάρει (με τη φυσικοθεραπεία εννοείται)σε ηλικία 9 μηνών, όταν συνήθως αυτή η κίνηση στα μωράκια γίνεται στους 3 με 4 μήνες.΄ Εμείς αυτό που κάναμε (όχι για να κρατήσει το κεφάλι, γιατί λόγω της υπερτονίας είχαμε το αντίθετο, να μην το κρατάει τόσο τεντωμένο) ήταν να ρωτάμε τη φυσιοθεραπεύτρια τι ασκήσεις μπορούμε να του κάνουμε εμείς μόνοι μας και σε τι θέσεις να τον βάζουμε και μας είχε δείξει κάποιες ασκήσεις και τις κάναμε. Νομίζω μόνο αυτή θα μπορέσει να σε συμβουλεύσει υπεύθυνα. Εννοείται βέβαια ότι της έχεις εμπιστοσύνη γι'αυτό και την έχεις επιλέξει.
like0

Εμάς η γιατρός ειχε προτείνει να τη βάζουμε μπρούμητα

Εικόνα katerina n.smyrni
Βεβαια δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει με την κορουλα σου ομως εμας η γιατρος ειχε προτεινει να τη βαζουμε μπρουμητα, ωστε να αναγκαζεται να το ανασηκωνει πολλες φορες την ημερα. Λαβε υποψην οτι δεν παρουσιαζε καποιο προβλημα υγειας.
like0

Δεν θέλω να σε αγχώσω

Εικόνα Katerina Ch.
Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά η κόρη μου είναι 15 μηνών και δεν το εχει στηρίξει ακόμη... Δεν έχουμε βρει τι έχει πάθει ακόμη, απλά έκανε σπασμούς και έχει μείνει πολύυυυυ πίσω. Όλες μας οι εξετάσεις και οι μαγνητικές είναι αρνητικές. Το κάθε παιδί έχει το ρυθμό του πιστεύω και εξαρτάται και από την ταλαιπωρία που έχει περάσει γιατί η δικιά μου έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με μεγάλες νοσηλείες για να σταματήσουν οι σπασμοί.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.