Τα νέα μας (Γιάννης)

Εικόνα Soula
Και ετσι απλα περασαν 6 χρονια που γραφω στο Νοηση... τωρα συνειδητοποιω ποσο μεγαλωσε ο γιος μου!!! Αγγελε εσυ μου το θυμισες. Ευχομαι σε ολους καλο φθινοπωρο και καλη προοδο στα καμαρια μας. Φετος ο Γιαννης θα παει Λυκειο, περασε ενα καλοκαιρι με φοβερη εγκρατεια νευρων και απιστευτη υπομονη απεναντ στην 4 ετων πια αδελφη του. Εδω και ενα χρονο η οικογενεια μας αυξηθηκε αφου αποφασισαμε να υιοθετησουμε και ενα κουταβι!!! Η επαφη με τα ζωα ειναι φοβερα ευεργετικη αλλα και ψυχοφθορα, ο Γιαννης τους 3 πρωτους μηνες εδειχνε απομακρος με το σκυλι, τους τελευταιους 6 αχωριστος!!! Οταν το καλοκαιρι παραλιγο να την χασουμε (κολλησε ερλειχια και λαθος του γιατρου!!) τοτε καταλαβα οτι η επαφη με το σκυλο κανει απιστευτο καλο αλλα και ο χαμος του θα φερει απιστευτο κακο. Τελικα το σκυλακι μας εγινε καλα και συνεχιζουμε ολοι μαζι. Η προσπαθεια του Γιαννη σε ολους τους τομεις ειναι απιστευτη μεγαλη ,προσπαθει να μπει σε παρεες, δεν ασχολειτε με τα ηλιθια σχολια των αλλων κτλ., ασχολειται με την αδελφη του, παιζουν τρελα παιχνιδια με το σκυλο χωρις να τον πειραζει αν τον δαγκωνει η τον γεμιζει με σαλια!!! Ευχομαι σε ολους σας καλη συνεχεια και καλο κουραγιο (απο ολες τις πλευρες) για την χρονια που ερχεται. Με εκτιμηση, Σουλα

Σχόλια

Α, θα σας θυμίσουμε κι άλλα! :)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Αγαπητή κυρία Σούλα, θυμάστε και αυτές τις φοβερές ζωγραφιές του Γιάννη, που μας είχατε στείλει παλιά! Και έτσι είχαμε φτιάξει μία από τις πιο ωραίες σελίδες του "Νόηση";; Ξέρετε, πόσοι μας είπαν ότι είναι α-πί-θα-να τα "νούμερα" του Γιάννη!; Δείτε τα, όλοι, στη σελίδα ΝΟΟΓΡΑΦΊΕΣ ® Νόηση χωρίς λόγια! που φτιάχτηκε το 2006 (στο κάτω μέρος της σελίδας, ο Γιάννης κλείνει με ...Grand Finale)! Καλη σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.