Τα προβλήματα μεγαλώνοντας μεγαλώνουν κι αυτά

Εικόνα Athanasios Giantsidhs

Γεια σας. Mετα απο πολυ καιρο παλι γραφω. Το κοριτσακι της φωτογραφιας εγινε σημερα 15 χρόνων. Τα προβληματα μεγαλωνοντας μεγαλωνουν και αυτα. Δεν κοιμαται τα βράδια. Και κινειται συνέχεια κάνοντας ζημιές, πετάει πραγματα και ειμαστε στο πόδι και οι δυο μας με τη γυναίκα μου. Ειμαστε σε απογνωση. Οι αγωγές που παίρνει τωρα Aloperidine και Ability δεν την κανουν τιποτα. Έχουμε παει σε πολλους γιατρους, αλλα αποτελεσμα αρνητικο. Μα καποιος γονεας εχει το ιδιο θεμα ας απαντησει εδω στο site. Ευχαριστω!!

Σχόλια

Έχουν παρόμοια συμπτώματα οι κόρες μου

Εικόνα Ιωάννα Καλογεροπούλου

Καλησπέρα Θανάση, 

έχουν παρόμοια συμπτώματα οι κόρες μου που έχουν διαγνωστεί με sanfilippo. Έχετε κάνει εξετάσεις για κληρονομικά νοσήματα και συγκεκριμένα για βλενοπολυσακχαριδωση; Στη διάθεση σου αν θες να σου δώσω πληροφορίες. 
ιωαννα 

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.