Θα ήθελα τη γνώμη σας για Κέντρο Ημέρας

Εικόνα Tsarli
Γεια σας και παλι. Θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μου δωσει πληροφοριες για ενα κεντρο ημερας που λεγεται "Μιτος της Αριαδνης" ή "Ασπιδα του Δαυηδ" το εχω βρει και με τα δυο ονοματα και δεν ξερω ποιο απο τα δυο ισχυει. Ειμαι προς αναζητηση κεντρου αφου η Θεοτοκος που ηθελα να παει η μικρη μας ειπε οτι θα κανουμε εκ νεου αξιολόγηση μετα τα Χριστουγεννα που θα εχει μεγαλωσει λιγο (το Γεναρη κλεινει τα 3). Αρχισα λοιπον να ψαχνω για εναλακτικες λυσεις γιατι θα ηθελα να βρω κατι πιο συντομα. Τα πρακτικα προβληματα πολλα αφου εχω και τον διδυμο αδερφο της μικρης ο οποιος τωρα ξεκινησε παιδικο σταθμο με συνοδο (εχει διαγνωσθει με δεπη και πιθανον δαδ υψηλης λειτουργικοτητας) και προς το παρον τον περνουμε αρκετα νωρις αφου δεν μπορει να συνηθησει. Η περιοχη που μενω ειναι Βυρωνας και απο οτι εχω ψαξει δεν εχω τιποτα κοντα μου (δυστυχως ή ευτυχως εργαζομαι κι ολας και πρεπει να τα προλαβω ολα). Αν καποιος εχει καποια πλοιροφορια για το συγκεκριμενο κεντρο θα ημουν ευγνωμων. Αν παλι γνωριζετε για καποιο αλλο Κεντρο Ημερας που να μπορουσα να εξυπηρετηθω και να κανουν καλη δουλεια παλι θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω για το χρονο σας.

Σχόλια

Σε αύτο το site αναφέρουν τη φιλοσοφία τους

Εικόνα evdokia

Σε αυτό το site, αναφέρουν την φιλοσοφία τους σε κάποιο μερος. Αν δε το έχετε δει ήδη, ρίξτε μια ματια! http://www.mitos-aspida.gr/

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.