Υπολειτουργούν τα ειδικά σχολεία;;

Εικόνα Jackie
Όποιος θέλει να μου στείλει τις ελλείψεις στο σχολείο του να μου τα στείλει με μειλ στο thejack@tellas.gr με όλα τα στοιχεία με λεπτομέρειες και την διεύθυνση του σχολείου ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΑΡΓΟΤΟΕΡΟ. Ένα τηλέφωνο ΣΗΜΕΡΑ στο σχολείο σας αρκεί να μου δώστε πολύτιμα στοιχεία- είτε το παιδί σου πηγαίνει αυτή την στιγμή, είτε όχι. Θέλουμε πληροφορίες από όσα περισσότερα σχολεία γίνεται - και του γνωστού σου του παιδιού που δεν είναι μέλος εδώ να βρεις βοηθάει. ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ - ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!!!! Ποιες είναι η ελλείψεις σε προσωπικό και στη μεταφορά; Π.χ.- Στο 1ο δημοτικό ________ λείπουν 3/5 δάσκαλοι, 2/3 βοηθοί, 1/1 νοσηλευτής, 1/1 λογοθεραπευτής, εκτελούνται 2/10 δρομολόγια. Το σχολείο λειτουργεί με κανονικό ωράριο/με μειωμένο ωράριο/δεν λειτουργεί. Βάλε και στο "θεμα" ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και στείλε το ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ σήμερα Τρίτη 2/10

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.