Ζητώ πληροφορίες για τον Κουντούρη Δημήτριο

Εικόνα -Aναστασία
Καλησπέρα σε όλους,χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με το νευρολόγο - ψυχίατρο κ. Κουντούρη Δημήτριο. Αν τον έχει επισκεφτεί για θέμα παιδιού και γενικά όποια πληροφορία σχετικά με την διάγνωση, πρόγνωση και αντιμετώπιση του ασθενούς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σχόλια

Ιατρός Κουντούρης Δημήτριος

Εικόνα ανώνυμο
Απ' οτι έχω ακούσει είναι ένας αρκετά καλός γιατρός που αντιμετωπίζει θέματα αυτονάνοσων ασθενειών... ξέρεις... σκλήρυνση κατά πλάκας, νευραλγία τριδύμου, έρπη ζωστήρα κλπ κλπ. Το θέμα είναι ότι σε δύσκολες περιπτώσεις έχει καταφέρει να δώσει λύσεις. Ψάχνοντας στο Internet έπεσα σε αυτή την σελίδα αν σε βοηθάει: http://sclerosisbook.blogspot.com/2008/07/blog-post.html Έχει κάποια άρθρα που έχει γράψει και στοιχεία επικοινωνίας. Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Στέλιος.
like0

Κουντούρης - Νευρολόγος Ψυχίατρος

Εικόνα Λαμπρινή
Εγώ τον Κουντούρη τον είχα δει στη τηλεόραση στον Ευαγγελάτο στην εκπομπή "Αποδείξεις" που μιλάει αρκετές φορές και στις ειδήσεις που έδινε συνέντευξη σχετικά με το ντόπινγκ τότε που είχε γίνει θέμα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν τον ξέρω αλλά φαίνεται μέσα στα πράγματα.
like0

Προς Λαμπρινή

Εικόνα -Aναστασία
Καλησπέρα! Ευχαριστώ για το σχόλιό σας. Τον είχα δει τότε,καθώς επίσης και σε κάποιες εκπομπές του κ. Χαρδαβέλα. Κάτι περισσότερο δυστυχώς δεν έμαθα ακόμη... Σας ευχαριστώ και πάλι!
like0

Κουντουρης

Εικόνα ανώνυμο
Εχει δικια του ιστοσελιδα http://neurotalk.blogspot.com/
like2

Κουντούρης

Εικόνα -Aναστασία
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις,το ενδιαφέρον σας & το χρόνο σας!!!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.