Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια

Ομιλήτρια: Κατερίνα Μασγάλα, Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Επιμελήτρια Α΄ Κωνσταντοπούλειο Γ. Ν. Ν. Ιωνίας.
Τετάρτη, 23 Νοέμβριος, 2016 - 18:00 - 21:00

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας (ΕΕΧ), την Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων (ΕΕΛ) και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ), πρόκειται να πραγματοποιήσουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια" την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ενημερωτική εκδήλωση: Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια - Τετάρτη 23/11/2016 ώρα 6.00 μ.μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των συμπολιτών μας, για τη μείωση της κατάχρησης των αντιβιοτικών, η οποία έχει οδηγήσει, ιδιαίτερα στη χώρα μας, σε επικίνδυνη αύξηση της αντοχής των μικροβίων.

Ομιλήτρια: Κατερίνα Μασγάλα, Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Επιμελήτρια Α΄ Κωνσταντοπούλειο Γ.Ν. Ν.Ιωνίας.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;