Παζάρι των Χρωμάτων

Από την Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – Very Special Arts Hellas
Σάββατο, 20 Μάιος, 2017 to Κυριακή, 21 Μάιος, 2017, 12:00 - 22:00

Η Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – Very Special Arts Hellas διοργανώνει το "Παζάρι των Χρωμάτων" στο κτίριο και τον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (πεζόδρομος Ερμού 134) το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 (ώρες: 12:00 – 22:00) και την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 (ώρες: 11:00 – 22:00).

Στο "Παζάρι των χρωμάτων" θα πωλούνται: χειροποίητες δημιουργίες, κοσμήματα, παιχνίδια, βιβλία, σπιτικές λιχουδιές, λαχνοί και άλλα.

Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – Very Special Arts Hella ► Παζάρι των Χρωμάτων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, στον κήπο του Συλλόγου, θα λειτουργούν διάφορα εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους: εργαστήρι καλλιτεχνικών κατασκευών σε ξύλο, σε γυαλί, με ύφασμα αλλά και εργαστήριο σοκολάτας! Επίσης εκπαιδευτικό πρόγραμμα με παιχνίδια κατασκευής lego από το The Happy Art, συνεδρίες ρεφλεξολογίας από το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, καθώς και μαθήματα swing!

Παράλληλα με το παζάρι θα λειτουργεί μέσα στο Κτίριο του Συλλόγου, έκθεση με έργα της ομάδας εικαστικών της VSA Hellas, τα οποία και θα πωλούνται.  

Οι προσφορές όλων των ειδών και η διοργάνωση της εκδήλωσης στηρίζεται στην αφιλοκερδή εργασία φίλων και εθελοντών της οργάνωσης. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη συνέχιση των προγραμμάτων της Very Special Arts Hellas.

Η Very Special Arts Hellas – Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Eιδικές Ανάγκες (μη κερδοσκοπική εταιρεία) δραστηριοποιείται από το 1990 στον χώρο της αναπηρίας και του πολιτισμού. Στόχος των δράσεων της είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων με αναπηρίες, προσφέροντάς τους ευκαιρίες καλλιτεχνικής έκφρασης, δημιουργίας και συμμετοχής στην πολιτιστική ζωή του τόπου και προβάλλοντας το έργο τους στο ευρύ κοινό.

Η VSA Hellas λειτουργεί εβδομαδιαία 5 ομάδες για θέατρο – μουσική, εικαστικά, χορό και θεατρικό παιχνίδι. Οργανώνει για άτομα με και χωρίς αναπηρίες, εκθέσεις, παραστάσεις, εκπαιδεύσεις και καλλιτεχνικά βιωματικά εργαστήρια. Υλοποιεί το πρόγραμμα ακουστικής περιγραφής θεατρικών παραστάσεων για κοινό με προβλήματα όρασης και κάνει τακτικές ξεναγήσεις για νέους με αναπηρίες σε μουσεία, πινακοθήκες και αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής. Επίσης πραγματοποιεί καλλιτεχνικά βιωματικά εργαστήρια μέσα σε σχολεία για να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές στο θέμα της αναπηρίας.

Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν.

Ώρες Λειτουργίας:

  • Σάββατο 20/5/2017, ώρα 12:00 – 22:00
  • Κυριακή 21/5/2017, ώρα 11:00 – 22:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες:

  • Very Special Arts Hellas, Τηλ. Επικοινωνίας: 210 7710847,
  •  E-mail info@vsahellas.gr  
  • Website  www.vsahellas.gr,
  • FB: https://www.facebook.com/vsahellas/

Πρόσβαση:

  • Σταθμός ΗΣΑΠ «ΘΗΣΕΙΟΝ»
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.