Κουτουμάνος Άγγελος, Κοινωνικός Λειτουργός (MSc, MPhil)

Εικόνα NOESI.gr

Ο Άγγελος Κουτουμάνος είναι Κοινωνικός Λειτουργός, απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΑΤΕΙ Πάτρας, με μεταπτυχιακό (MSc) στην Ανάλυση και Παρέμβαση στις Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες και μεταπτυχιακό (MPhil) στην Κοινωνική και Επαγγελματική Ένταξη ΑμεΑ από το Παν/μιο Κεντ (Αγγλία). Το 2004, ίδρυσε τον ιστότοπο www.noesi.gr και αργότερα, το 2010, ίδρυσε τη "Νόηση στο διαδίκτυο" (NOESI.gr). Μέσω της "Νόησης" συντονίζει το Δίκτυο επαγγελματιών PRO, τον Οδηγό υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ και την εν εξελίξει Χάρτα υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ+C.

Ειδικεύεται στην οργάνωση και τον συντονισμό προγραμμάτων σχολικής, κοινωνικής, επαγγελματικής ένταξης με έμφαση τις οικογένειες που υποστηρίζουν άτομα σε μεταβατικές περιόδους, όπως σε περιπτώσεις παράλληλης στήριξης, αλλαγής εκπαιδευτικής βαθμίδας, αναζήτησης νέου πλαισίου, ένταξης στην απασχόληση (για άτομα με αναπηρία).

Παράλληλα, το επαγγελματικό ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στη μελέτη δομών στον τομέα της Ειδικής Αγωγής και των υπηρεσιών για άτομα με αναπηρία, στην Ελλάδα και την Κύπρο, με σκοπό την ανάπτυξη πρότυπων υπηρεσιών που απευθύνονται στις πραγματικές ανάγκες του πληθυσμού όπου απευθύνονται.

Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Πατήστε στο εικονίδιο με το βέλος πάνω αριστερά ή πατήστε στα + / – για zoom.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.