Πληροφορίες για ειδικό σχολείο ιδιωτικό για παιδί με ΔΑΦ

Εικόνα Βίκυ Τσα.

Καλημέρα! !Ο γιος μου είναι στο φάσμα αυτισμού αλλά σε ήπια μορφή, αρκετά λειτουργικός. Πηγαίνει στην έκτη δημοτικού, έχει παράλληλη στο σχολείο κ δασκάλα στο σπίτι. Έχει περάσει από το ΚΕΔΔΥ και μας έχουν προτείνει ειδικό σχολείο λόγω μαθησιακών δυσκολιών περισσότερο. Όμως ως γονείς ανησυχούμε πολύ για το γυμνάσιο κ έχουμε ερωτηματικά για αυτά τα σχολεία λόγω έλλειψης υποδομής. (Έχουμε πάει σε κάποιο να δούμε τι γίνεται...). Σκεφτόμαστε κ τα ιδιωτικά σχολεία μήπως είναι καλύτερα για αυτόν. Σας παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κάποιο συγκεκριμένο ιδιωτικό που να δέχεται και να κάνει σοβαρή δουλειά στα δυτικά προάστια, ή αν έχει κάποια πληροφορία για αυτό το θέμα ας με ενημερώσει. 

Έχουμε μεγάλη ανησυχία!

Σας ευχαριστώ  πολύ! !

Τσαχτίδου  Βίκυ 

Σχόλια

Πληροφορίες για ειδικό σχολείο ιδιωτικό για παιδί με ΔΑΦ

Εικόνα Sakis35

Καλησπέρα σας. Ελπίζω να είστε καλά. Είμαστε στην ίδια θέση με εσάς τώρα. Θα μπορούσατε να μου πείτε τί κάνατε τελικά με το παιδί? Που καταλήξατε? Και αν θελετε να μου στείλετε το τηλ σας στο μειλ μου (niosoulis@hotmail.com) να σας καλεσω για να συνεννοηθούμε καλύτερα.

Θανάσης 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

 

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.