Σύνδρομο Pitt Hopkins

Εικόνα Στέλλα Κωνσταντίνου

Θα ηθελα επικοινωνια με άλλους γονείς ατόμων με  το σύνδρομο Pitt Hopkins. Είναι ένα σπάνιο σύνδρομο που θυμίζει Angelman (και συνήθως αυτό υποπτεύονται πρώτα οι ιατροί μέχρι να αποκλειστεί με γενετικό έλεγχο). Eίμαστε το πρώτο επίσημο περιστατικό στην Ελλάδα. Στατιστικά πρέπει να υπάρχουν 50 άτομα. Διαγνωστήκαμε στα 22!! Μήπως βοηθήσουμε οικογένειες αδιάγνωστων με ενημερωση γιαυτο το συνδρομο. Ευχαριστω! 

Σχόλια

Θα μπορούσατε να μας δώσετε πληροφορίες;

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Θα μπορούσατε να δώσετε κάποιες περισσότερες πληροφορίες για την εικόνα του συνδρόμου και αν θέλετε να οργανώσουμε από κοινού μία τεκμηριωμένη παρουσίαση για το σύνδρομο (αν τυχόν έχετε να μας στείλετε υλικό που σας βοήθησε κατά την αναζήτηση), που ίσως βοηθήσει άλλες οικογένειες να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας;

like7

Eυχαρίστως!

Εικόνα Στέλλα Κωνσταντίνου

Eυχαρίστως! Το site pitthopkins.org και το rarediseases.org δινουν πολυ ολοκληρωμένη εικόνα για το σύνδρομο. Ειναι στα Αγγλικά ομως (αν και μεταφραζεται αυτοματα και είδα οτι ειναι σωστή).  Στη διάθεσή σας! Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.

like7

Ο γιος μου διαγνώστηκε με το σύνδρομο Pitt Hopkins

Εικόνα Παύλος Λουκάς

Καλησπέρα κ Κωνσταντίνου κι εμένα ο γιος ο Μικρος Λουκάς 6 χρόνων, διαγνώστηκε με συνδρομο Pitt Hopkins.

like4

Επικοινωνία για πληροφορίες

Εικόνα K V

Καλησπέρα σας , 

Θα ήθελα να επικοινωνήσουμε για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το σύνδρομο παρακαλώ. 

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.