Το πρώτο μου βιολόγιο: Καλά Χριστούγεννα

Εικόνα mariahil

Είμαι μέλος αρκετό καιρό κι όμως είναι η πρώτη φορά που γράφω στα "βιολόγια". Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που μιλήσατε μαζί μου και μοιραστήκατε τις αγωνίες σας, τη θλίψη σας, τη χαρά σας.. Με κάνατε και ένιωσα ότι δεν είμαι μόνη σ΄αυτό το δύσκολο δρόμο.

Βέλος που δείχνει σημαντικό περιεχόμενο Νέο "βιολόγιο" στο NOESI.gr! Πριν ...10 χρόνια όμως. Αναβιώνουν μερικές ωραίες αναρτήσεις, από τη σειρά (tag) "Περήφανοι γονείς"

Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι με τα ίδια συναισθήματα με τις ίδιες προσδοκίες. Άνθρωποι που δίνουν έναν αγώνα ζωής για να προστατέψουν τη ζωή των παιδιών τους και να μπορέσουν να τους προσφέρουν ότι είναι δυνατόν για να είναι ευτυχισμένα. Αυτών των ξεχωριστών παιδιών με "ιδιαίτερες" και όχι ειδικές ανάγκες. Λυπάμαι, που χθες στο πάρτυ του "Νόηση" δεν ήμασταν εκεί. Θα ήταν ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά. Έστω κι έτσι όμως θέλω να ευχηθώ σε όλα τα μέλη του "Νόηση":

Καλά Χριστούγεννα και ο καινούριος χρόνος να φέρει Χαρά, Υγεία, Ευτυχία και Δύναμη σε όλους. Για τα παιδάκια μας εύχομαι ό,τι καλύτερο να είναι υγιή και ευτυχισμένα.

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στα παιδιά μου και να πω ότι είμαι υπερήφανη και για τα δύο. Είμαι υπερήφανη για το Δημήτρη μου, τον Μικρό μου Πρίγκιπα, γιατί είναι όντως ένα ξεχωριστό παιδί και το χαμόγελό του με γεμίζει ευτυχία.. Ελπίζω και περιμένω ότι μια μέρα θα μπορέσει να μου πει "μαμά σ αγαπώ", όπως κάνω εγώ κάθε μέρα. Είμαι υπερήφανη για την Αλεξάνδρα μου που, αν και 3 1/2 χρονών, καταλαβαίνει τη διαφορετικότητα του αδελφού της τον προσέχει και τον αγαπά. Τη λατρεύω.

Σχόλια

Καλές γιορτές

Εικόνα ανώνυμο
Καλές γιορτές σε σένα και την οικογενεια σου. να ξερεις οτι δεν εισαι μονη σου. Σου εύχομαι ένα 2007 γεματο χαμογελα. Σούλα
like3

Τις καλύτερες ευχές μας!

Εικόνα Angela Papastavrou
Καλή μου φίλη Μαρία, αν και τα λέμε πολύ συχνά από το τηλέφωνο, ναι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να είσουν μαζί μας με τα δυδιμάκια σου στο πάρτυ μας και να γνωριστούμε όλοι από κοντά! Έχεις πάντα την επόμενη ευκαιρία τον Φεβρουάριο στο επόμενο πάρτυ του NOESI! :) Σας εύχομαι τα καλύτερα για το Νέο Έτος και να είστε πάντα ευτυχισμένοι. Πολλά φιλιά από τον Νεκτάριο στον Δημήτρη και στην Αλεξάνδρα, ανυπομονεί και εκείνος να βρεθούνε για να παίξουνε!
like2

Ευχές και σε σας!

Εικόνα Paletacat
Μαρία , εύχομαι να περάσετε τα καλύτερα μέχρι τώρα Χριστούγεννα και ο Καινούργιος Χρόνος να σας φέρει γαλήνη και ευτυχία από τα καταπληκτικά παιδάκια σας! Τα δικά μας Χριστούγεννα προβλέπονται καλύτερα από τα προηγούμενα αφού πρώτη φορά ο Γιωργάκης ζήτησε ένα παιχνίδι από τον Αγιο Βασίλη: τον Ρούλη τον Γερανούλη! Και πρώτη φορά στην πλατεία Συντάγματος κατάλαβα την χαρά του για όλα αυτά που έβλεπε... Αυτή είναι ευτυχία! Ελπίζω στο επόμενο πάρτυ να είσαστε κι εσείς! Βιβή
like1

Τι μεγάλο ταξίδι κάναμε..

Εικόνα Paletacat

Τι μας θύμισες Άγγελε! Πόσο διαφορετικά είναι όλα τώρα! Πόσο μακρινή ήταν η Ιθάκη μας.. Η διαδρομή όμως άξιζε..

"Περήφανοι γονείς".. Έτσι ακριβώς.. Πολύ περήφανη για το γιο μου. 

Καλες γιορτές σε όλους! 

like1

Τι συγκινητικό! Ευχαριστώ όλους τους γονείς

Εικόνα didyma1103

Τι συγκινητικό! Ευχαριστώ όλους τους γονείς που μαζί τους μοιράστηκα τις ανησυχίες μου, τις στιγμές που περνούσα με τα αγοράκια μου και τον Άγγελο που μας φιλοξένησε στις σελίδες του..... ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΟΥ είναι τώρα πια έξι χρονών! Ο ένας μου γιος ζήτησε απο τον αγιο βασίλη φρουτα και λαχανικά κι ο άλλος αστυνομικό τμήμα! Να χαιρόμαστε τα αγγελούδια μας!!!!!!! Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

like1

Αγαπητοί γονείς

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Αγαπητοί γονείς, σας ευχαριστούμε που τόσα χρόνια, μας μάθατε τόσα πολλά και ακόμη συνεχίζετε να μας μαθαίνετε τόσα σπουδαία πράγματα, για το πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά με κόπο και αγάπη :)

Μακάρι να μπορούσαμε να σας βλέπαμε όλους από κοντά πιο συχνά!

like2

Να βρεθούμε να τα λέμε !

Εικόνα Στέλλα Καλούδη

Θα ήταν πολύ σημαντικό - αν όχι παρήγορο - να βρισκόμαστε γονείς, με παρόμοιες ανησυχίες και καθημερινότητα και να ανταλλάσσουμε εμπειρίες και γιατί όχι συμβουλές ! Έναν απλό "καφέ" ! 

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.