Και εκείνος δεν απάντησε!

Εικόνα ligeri
Ύστερα από προσεκτική ανάγνωση των διαφημιστικών φυλλαδίων του ΠΑΣΟΚ αντιγράφω τις μοναδικές αράδες που βρήκα αφιερωμένες στα Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες. Αντιγράφω κατά λέξη.

Ψάχνουμε για παιδονευρολόγο, μένουμε Κατερίνη

Εικόνα Atsival
Έχουμε ένα κοριτσάκι 2 ετών το οποίο έχει παρουσιάσει 2 φορές πυρετικούς σπασμούς μέσα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών μέχρι σήμερα. Θα θέλαμε την βοήθεια σας όσον αφορά στο να μας συστήσετε έναν αξιόλογο Παιδονευρολόγο για να αναλάβει την εξέταση του παιδιού μας. Μένουμε μόνιμα στην Κατερίνη Νομού Πιερίας.

Κοχλιακό εμφύτευμα

Εικόνα nikoleta
Καλή σας μέρα. Θα ήθελα την βοήθειά σας για τον ανηψιό μου που είναι τεσσάρων ετών και εβαλε κοχλιακό πριν ενάμιση χρόνο. Παρά το γεγονός οτι κάνει λογοθεραπεία για έναν χρόνο, δεν μιλάει ακόμα.

Αναζήτηση εργαστηρίου δημιουργικής απασχόλησης

Εικόνα sr
Αγαπητοί φίλοι/φίλες, θέλω την βοήθειά σας στην προσπάθειά μου να βρω ένα κέντρο-εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για την μικρή σε περιοχή κοντά στο Γαλάτσι. Κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

Αύριο η μεγάλη μέρα για τον Οδυσσέα

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Εφτασε η ημερα που ο Οδυσσεας μας θα παει νηπιαγωγειο. Μετα απο μεγαλο αγωνα απο εμενα και την νηπιαγωγο καταφεραμε να ξεπερασουμε τα γραφειοκρατικα τερτιπια ισως και να τα παρακαμψουμε και το παιδι να φοιτησει στο νηπιαγωγειο της γειτονιας με συνοδο εφοσον δεν μας δωσανε παραλληλη στηριξη.

Ειδική παιδαγωγός

Εικόνα litsa
Θέλω, αν καποιος γνωριζει, να μου πει αν η ειδικη παιδαγωγος αργει να σταλει, σε νηπιο συγκεκριμενα. Η υπευθυνη του νηπιου μου ειπε οτι εχουν παγωσει οι προσληψεις λογω εκλογων.

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε ΣΜΕΑ 2009-2010

Εικόνα D.Mariliza
Στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ στην κατηγορία "Νέα" έχει πλέον προστεθεί ονομαστικός πίνακας για τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε ΣΜΕΑ (ειδικά σχολεία, ΤΕ κλπ) για το σχολικό έτος που διανύουμε! Γονείς τέρμα τα βάσανα και οι ανησυχίες!

Σύνδρομο Down: Εκπαίδευση γονέων (πρόγραμμα PoD)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ) συμμετείχε σε ένα καινοτόμο ευρωπαϊκό πρόγραμμα που εστιάζει στις ανάγκες των ατόμων με σύνδρομο «Down» και των οικογενειών τους.

Δεν υπάρχει κανείς;;;

Εικόνα ligeri
Με αφορμή την ακόλουθη δημοσίευση στην Ελευθεροτυπία, απόσπασμα της οποίας θέτω υπ' όψη σας είμαι πολύ προβληματισμένη και πολύ ανήσυχη. Δεν άκουσα μέχρι στιγμής κανέναν υποψήφιο Αρχηγό κόμματος να τοποθετηθεί σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και εν γένει τα άτομα με βαριές αναπηρίες.

Θέλω βοήθεια

Εικόνα Sarra
Έχω ενα αγοράκι 30 μηνων που πασχει απο ενα πολυ σπανιο συνδρομο. Δυστυχως εδω στην Ελλαδα οι γιατροι δεν εχουν πολλες γνωσεις πανω σε αυτο το θεμα. Η αγνοια τους, την οποια δεν παραδεχονται, κοστισε στο παιδι μου την οραση στο ενα του ματι περυσι το καλοκαιρι.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.