Παιδί με πρόβλημα όρασης

Εικόνα Sarra

Αναζητώ μηχανή για εκμάθηση της γραφής Braille. Αν καποιος γνωρίζει που θα μπορούσα να βρω με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.

Προβληματισμός για το δημοτικό σχολείο

Εικόνα Sarra
Καλημέρα. Μετά από πολύ καιρό έχω ανάγκη την βοήθεια σας σε ένα καινούργιο δίλημμα σχετικά με την φοίτηση του Θωμά στο δημοτικό σχολείο. Το παιδί πήγε φέτος στο νηπιαγωγείο με συνοδεία κοπέλας την οποία πληρώνουμε εμείς αφού η παράλληλη που δικαιούμαστε δεν ήρθε.

Αθλητικές δραστηριότητες

Εικόνα Sarra

Ο παιδονευρολόγος του Θωμά μας πρότεινε να κάνει το παιδί μια δραστηριότητα απο Σεπτέμβριο. Είχαμε σκεφτεί και πέρυσι να ξεκινήσει κολυμβητήριο αλλά, λόγω φορτωμένου προγράμματος του μικρού, το αφήσαμε. Αυτό που θέλουμε είναι κάτι ομαδικό, ωστε να συναναστρέφεται και με αλλα παιδιά. Η πρωτη σκέψη ήταν ξανά το κολυμβητήριο, χωρίς να έχουμε καταλήξει. Μενουμε Πειραιά και προσπαθώ να βρω κάτι όσο πιο κοντά γίνεται.

Ο μικρός μου έχει διαγνωστεί με Σύνδρομο Lowe

Εικόνα Sarra
Γεια σας. Ο μικρος μας εχει διαγνωσθει με συνδρομο lowe λογω του οποιου εμφανιζει και καποια δευτερογενη στοιχεια αυτισμου. Παει ανελπιστα καλα και εχει κανει πολυ μεγαλη προοδο. Πρεπει λοιπον να πω οτι το παιδι εχει μειωμενη οραση απο το ενα ματι και απο το αλλο δεν βλεπει καθολου. Παρατηρουσαμε απο μικρη ηλικια (σημερα ειναι σχεδον 5) οτι αντιδρα πολυ εντονα (με κλαμα και να χτυπιεται) σε καποιους ηχους οπως πολυ δυνατη μουσικη, μηχανακια, σειρηνες, σκουπα, το πλυντηριο οταν στιβει, μιξερ.

Δημοτικός παιδικός σταθμός

Εικόνα Sarra
Καλημερα σε ολους. Ο μικρουλης μας παει σε ιδιωτικο παιδικο σταθμο εδω και 1,5 χρονο. Οταν ξεκινησαμε, το παιδι χρειαζοταν πολυ προσοχη γιατι οπως εχω ξαναπει εχει μειωμενη οραση οποτε μετα απο πολυ ψαξιμο τον ξεκινησαμε και η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενη. Απο περυσι αρχισα να καταλαβαινω οτι οι κοπελες εκει τον εχουν υπερπροστατευμενο σε βαθμο που να τον ξεχωριζουν απο τα αλλα παιδια οσον αφορα την συμπεριφορα τους.

Σχετικα με τον Κο Κοκοτα προς ανωνυμο

Εικόνα Sarra
Σχετκα με τον Κο Κοκοτα θα μπορουσατε να μου δωσετε καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας μαζι του γιατι ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω στοιχεια επαφης.Εχει ιδιωτικο ιατρειο η δεχεται σε καποιο νοσοκομειο ?

Ψάχνοντας για οπτομέτρη

Εικόνα Sarra
Καλησπερα σε ολους. Ξεκινησαμε να ψαχνουμε για εναν οπτομετρη μηπως μπορει να βοηθησει τον μικρο Θωμα μας στη διαχειρηση της ελλειπης ορασης του. Μου ειπαν για τον Κο Κοκοτα. Εαν καποιος μπορει απο την εμπειρια του να μου προτεινει καποιον θα με βοηθουσε πολυ.

Μετά από πολύ καιρό

Εικόνα Sarra
Γεια σας. Μετα απο πολυ καιρο μπηκα στο NOESI.gr και διαβαζοντας τα νεοτερα βρηκα λιγο χρονο να μοιραστω κι εγω τα νεα μου μαζι σας. Με την πολυτιμη βοηθεια δυο μελων του NOESI.gr ενημερωθηκα για το Ormond Street Hospital στο Λονδινο και μετα απο πολυ αγωνα καταφεραμε και πηγαμε τον μικρουλη μας για το προβλημα των νεφρων και των ματιων του λογω του συνδρομου.

Θέλω βοήθεια

Εικόνα Sarra
Έχω ενα αγοράκι 30 μηνων που πασχει απο ενα πολυ σπανιο συνδρομο. Δυστυχως εδω στην Ελλαδα οι γιατροι δεν εχουν πολλες γνωσεις πανω σε αυτο το θεμα. Η αγνοια τους, την οποια δεν παραδεχονται, κοστισε στο παιδι μου την οραση στο ενα του ματι περυσι το καλοκαιρι.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.