Ψάχνοντας για οπτομέτρη

Εικόνα Sarra
Καλησπερα σε ολους. Ξεκινησαμε να ψαχνουμε για εναν οπτομετρη μηπως μπορει να βοηθησει τον μικρο Θωμα μας στη διαχειρηση της ελλειπης ορασης του. Μου ειπαν για τον Κο Κοκοτα. Εαν καποιος μπορει απο την εμπειρια του να μου προτεινει καποιον θα με βοηθουσε πολυ. Επισης θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει ψαξει σχετικα με την χορηγηση αυξητικης ορμονης σε παιδια με προβλημα αναπτυξης λογω συνδρομου. Σας ευχαριστω και ευχομαι σε ολους καλες γιορτες.

Σχόλια

Εμείς έχουμε πάει στον Κόκοτα

Εικόνα ανώνυμο
Εμείς έχουμε πάει στον Κόκοτα για την 2 ετών κόρη μου. Την έχει δει δύο φορές. Πολύ καλός μου φάνηκε. Την εξέτασε χωρίς να την ταλαιπωρήσει(δεν της έριξε σταγόνες) απλά με παιχνίδια που της κουνούσε και έβλεπε τα μάτια της μέσα από ένα φως. Στο τέλος μου είπε ότι έχει τόση μυωπία, όσο δηλαδή μου είχαν πει και στο Παίδων που της έκαναν βυθοσκόπηση (της έβαλαν σταγόνες και γενικά το ταλαιπώρησαν πολύ το παιδί). Είναι πρόθυμος να σου εξηγήσει χωρίς να κοιτάζει το ρολόγι συνέχεια, και στέλνει ασκήσεις στην εργοθεραπεύτρια για να της ενσωματώνει στο πρόγραμμα. Πριν μια εβδομάδα έστειλε και άλλες από μόνος του (χωρίς να την έχει δει πρόσφατα). Η κόρη μου κάνει τις ασκήσεις αυτές, και σύμφωνα με τους γιατρούς, το οπτικό της πρόβλημα έχει βελτιωθεί. Τι πρόβλημα έχετε αν επιτρέπεται;
like0

προς ανωνυμο

Εικόνα Sarra
Εχω ενα αγορακι 4 ετων σχεδον, με ενα σπανιο συνδρομο που επηρεαζει μεσα σε ολα και την οραση.εχει χειρουργηθει και στα δυο ματια απο μωρο λογω συγγενους καταρακτη ομως πριν δυο χρονια επαθε πληρη αποκολληση αμφιβληστροειδη στο ενα ματακι.Γενικα ο Θωμας εχει μαθει να διαχειριζεται πολυ καλα την ελλειπη οραση του ενος ματιου.Ομως επειδη τωρα αρχισε να περπαταει καλα και να κινειται μονος του με ανεση παρατηρω καποια δυσκολια στο να βλεπει καποιο κενο που υπαρχει μπροστα του ,καποιο σκαλι η καποιο εμποδιο που μπορει να υπαρχει μπροστα του οταν προχωραει.Σιγουρα ειναι κατι που δεν γνωριζει και που σιγα σιγα μαθαινει το να βλεπει τα πραγματα γυρω του ενω στεκεται ορθιος .Απλα θα ηθελα την γνωμη του αν μπορει να βοηθηθει το παιδι σε αυτη την δυσκολια που βλεπω να υπαρχει.
like0

Τηλ. κου Κόκοτα

Εικόνα ανώνυμο
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ON-LINE ΤΟ ΤΗΕΛΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΟΚΟΤΑ. ΞΗΡΟΥ Χ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ (*) Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το NOESI.gr εάν χρειάζεστε να σας αποστείλουμε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας.
like0

Θα προτείνω και εγώ τον ίδιο

Εικόνα ανώνυμο
Θα προτείνω και εγώ το ίδιο... έχω ρωτήσει 3-4 απόψεις και όλες κατέληξαν στον κ. Κόκοτα. Αν θες το τηλέφωνό του μπορείς να επικοινωνήσεις. Λία
like0

Οπτομέτρες

Εικόνα Evi Nikolopoulou
Γνωριζω δυο. Αυτον που αναφερατε και τον Βελισαρακο στην Νεα Ερυθραια στον οποιο πηγαινω -πολυ καλος στην προσεγγιση των παιδιων.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.