Μετά από πολύ καιρό

Εικόνα Sarra
Γεια σας. Μετα απο πολυ καιρο μπηκα στο NOESI.gr και διαβαζοντας τα νεοτερα βρηκα λιγο χρονο να μοιραστω κι εγω τα νεα μου μαζι σας. Με την πολυτιμη βοηθεια δυο μελων του NOESI.gr ενημερωθηκα για το Ormond Street Hospital στο Λονδινο και μετα απο πολυ αγωνα καταφεραμε και πηγαμε τον μικρουλη μας για το προβλημα των νεφρων και των ματιων του λογω του συνδρομου. Τα νεα ευτυχως ηταν καλα. Αλλαξαν την αγωγη του παιδιου που ειχαν δωσει στο "Παιδων", η οποια ευτυχως δεν ειχε προλαβει να του δημιουργησει προβλημα. Μου συστησαν εναν παιδονεφρολογο εδω στην Ελλαδα με τον οποιο επικοινωνησαν οι ιδιοι και ανελαβε το παιδι και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Για τα ματακια η κατασταση παραμενει ιδια. Το ενα ματακι με αποκολληση και εχουμε τα ματια μας δεκατεσσερα στο αλλο. Το πιο σημαντικο ειναι οτι θα πηγαινουμε στο νοσοκομειο για εξετασεις καθε τρεις μηνες και οχι καθε εβδομαδα που πηγαιναμε. Ηρεμησαμε και νιωθουμε για πρωτη φορα πως ζουμε την καθε μερα κυριολεκτικα και πανω απ' ολα το παιδι μας μπορει να ζει και να χαιρεται οπως ολα τα παιδακια χωρις να βρισκεται συνεχεια σ' ενα νοσοκομειο και να το τρυπανε. Κι αυτο ειναι κατι που του αξιζει γιατι εχει παλεψει πολυ για να καταφερει ολα αυτα που κανει . Και τα κατεκτησε μονος του, κανενας δεν του τα χαρισε.

Σχόλια

Aγαπητη Sarra

Εικόνα Ιωάννα
ευχομαι το καλυτερο για τον μικρο σου...εχε θετικο πνευμα και ολα θα τα βλεπεις πιο ηρεμα και ετσι ολα θα πανε καλα...το αγχος [που ετσι και αλλιως εχουμε για την ζωη των παιδιων μας και οχι μονο μας προκαλει ενα σωρο προβληματα...η επιθυμια σας ευχη μου μεσα απο την καρδια μου...και κατι ακομα...να ζεις την καθε στιγμη με τον μικρο σου...αξιζει οσο τιποτα αλλλο πανω σε αυτη την γη!!!
like0

Γλυκιά μου Ιωάννα

Εικόνα Sarra
Σ'ευχαριστω, Πραγματι πρεπει να ζουμε την καθε στιγμη με τ'αγγελουδια μας και απο τωρα και στο εξης αυτο θα κανω με χαμογελο και αισιοδοξια.Τωρα πια αισθανομαι πως μπορω να ερθω αντιμετωπη με οτι κι αν συμβει και να το βγαλω εις περας και αυτο μου το εμαθε το αγορακι μου. Πριν πολυ καιρο ενω εκλαιγα μονη μου για ολα αυτα που συμβαινουν στον μικρο μου μια σκεψη μου ηρθε στο μυαλο και την κρατησα για παντα. Πως μπορω εγω να κλαιω και να αισθανομαι αδυναμη μπροστα σε ολα αυτα ενω αυτο το παιδι(που εχει περασει τοσες ασχημες καταστασεις και τοση ταλαιπωρια απο την μερα που ηρθε στη ζωη ) με χαμογελο,πεισμα και πολυ προσπαθεια κατακταει καθε μερα κι απο κατι στη ζωη του; Αυτο σκεφτομαι και ειμαι πιο δυνατη και περηφανη για τον μικρο Θωμα μου.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.