Ο Αστερίας κυριεύει τα ΜΜΜ

Εικόνα asterias
Καταφέραμε να μπούμε μόνοι μας σε λεοφωρείο. ΣΤΟΠ με τον εργοθεραπευτή δουλεύουμε το να μπαίνει μόνος του στο τοπικό για να βρίσκονται στο τέρμα, κατά την εβδομαδιαία τους συνάντηση εκτός σπιτιού.

Ειδική παιδαγωγός

Εικόνα αντωνιου ευαγγελια
Ονομάζομαι Αντωνίου Ευαγγελία, είμαι θεία ενός αγοριού 9 ετών που πρόσφατα διαγνώστηκε με Asperger. Η αδελφή μου αναζητάει ειδική παιδαγωγό για να τον βοηθάει με τα μαθήματα του στο σπίτι.

Μεταλλαγμένο το μωρό μου;

Εικόνα κατριν
Ως τωρα γνωριζα για μεταλλαγμενα οπωροκηπευτικα και ποντικια δεν ειχα ακούσει ποτε για μεταλλαγμενα μωρα ωσπου πηρα στα χερια μου τα αποτελεσματα του γενετικου ελεγχου. Μεταλλαξη λοιπον και μαλιστα Novel, παγκοσμια πρωτια μου ειπε η γενετιστρια.

DIR-Floortime (Παιχνίδι στο πάτωμα)

Εικόνα NOESI.gr

Το Μοντέλο DIR ονομάζεται συχνά μέθοδος "Floortime", παρόλο που αποτελεί ουσιαστικά μία βασική στρατηγική ενός πιο συνολικού μοντέλου προσέγγισης των Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ). Η ονομασία του προέρχεται από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Developmental, Individual-difference, Relationship-based model και μεταφράζεται στα ελληνικά "Αναπτυξιακό, Εξατομικευμένο και Bασισμένο στο Συναίσθημα (ΑΕΣ) μοντέλο".

Έκθεση φωτογραφίας "I'm a Man"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου μας ,έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας "I'M A MAN", την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 18.00 – 21.00 στο Δημαρχείο του Δήμου  Ραφήνας.

Διημερίδα: "Μαθησιακές δυσκολίες: Προσεγγίζοντας από την θεωρία την πράξη"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία, στην προσπάθεια του να πρωτοπορεί στην ενημέρωση εκπαιδευτικών και γονέων, ανακοινώνει την διοργάνωση διημερίδας με τίτλο: «Μαθησιακές δυσκολίες: Προσεγγίζοντας από την θεωρία την πράξη» στις 4/12 στο Κέντρο Πολιτισμού Νομαρχίας Θεσσαλονίκης "Αλέξανδρος" και στις 5/12 στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Παιδοψυχολόγος

Εικόνα petroula
Ζούμε οικογενειακώς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.Το κοριτσάκι μας έχει κάποια νοητική δυσκολία παρόλα αυτά φοιτεί στην Α' δημοτικού αφού επανέλαβε προηγουμένως τα νήπια. Είναι ευαίσθητο παιδάκι και προσπαθεί πολύ, ωστόσο αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες στα μαθήματα και έχει και κάποια συμπεριφορικά θέματα. Θα ήθελα να μου συστήσετε ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ που αναλαμβάνει και μαθησιακές δυσκολίες και διαχείρηση προβλημάτων συμπεριφοράς παιδιών.

Επιδόματα

Εικόνα Siber
Καλησπερα σας! Παιρνει καποιος επιδομα απο την προνοια; Καθε ποτε πληρωνουν; Εμεις περιμενουμε για πρωτη φορα το επιδομα τετραπληγιας (καταθεσαμε την αιτηση τον σεπτεμβριο).

Bazaar: "Πρώην Αγαπημένα Ρούχα" από το "Περιβολάκι"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Μεγάλο BAZAAR με "ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ", στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, αίθουσα ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ οργανώνει το Ελληνικό Κέντρο για την Ψυχική Υγεία και τη Θεραπεία του Παιδιού και της Οικογένειας "Περιβολάκι" το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.