Ο Αστερίας κυριεύει τα ΜΜΜ

Εικόνα asterias
Καταφέραμε να μπούμε μόνοι μας σε λεοφωρείο. ΣΤΟΠ με τον εργοθεραπευτή δουλεύουμε το να μπαίνει μόνος του στο τοπικό για να βρίσκονται στο τέρμα, κατά την εβδομαδιαία τους συνάντηση εκτός σπιτιού.

Χαρίζουμε Philips CRT οθόνη για αεικίνητα δαχτυλάκια

Εικόνα asterias
Που λέτε, έχω μια PHILIPS CRT οθόνη (την είχα αγοράσει το 2003) σε άριστη κατάσταση, η οποία παρά τον όγκο της είναι ιδανική για δαχτυλάκια που θέλουνε να δείχνουνε σε οθόνες. Αν έχετε εργαστηρι για αστέρια ή αν έχετε δικό σας αστέρι που θέλει να δείχνει στην οθόνη και φοβάστε για την λεπτή TFT σας, θα είναι χαρά μου να σας τη δώσω.

Επιστροφή απο τα Special Olympics: Ο Αστερίας πήρε το Χρυσό και μας κοψοχώλιασε πάλι...

Εικόνα asterias
Και που λέτε, πάω να τον παραλάβω σήμερα απο το σημείο συνάντησης και τον βλέπω, όλος ήταν μια τεράααααστια αγκαλιά με ένα τεράστιο χαμόγελο και το χρυσό στο στήθος (Special Olympics κολύμβηση). Με το που πάω να βγω απο την αγκαλιά και να του μιλήσω λέει ένα "βούλωσε το αυτί μου".

Ο Αστερίας πάει για ψώνια...

Εικόνα asterias
...Κοιτάζει τα χρήματα του και με ρωτάει, "Τι παιχνίδι θα πάρω για το Playstation;". "Νατα μας... αρχίσαμεεεε", που λέει και το ανέκδοτο. Και μπαίνουμε στο μαγαζί και δείχνω όλο χαρά τον τίτλο που είχαμε αποφασίσει. Και φυσικά με αγνοεί και προσπερνάει το συγκεκριμένο ράφι και πάει κατευθείαν στο "Grand Theft Auto San Andreas".

Οι σκέψεις του Αστερία - Η Δύναμη του ηλεκτρονικού παιχνιδιού

Εικόνα asterias
Σε αυτό το "βιολόγιο" θα με δείτε συχνά να υπερθεματίζω σχετικά με την αξία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, την εκπαιδευτική τους δυναμική και τα παράθυρα που ανοίγουν στη φαντασία. Για αυτό θεώρησα σκόπιμο να ξεκινήσω με τα όχι τόσο φωτεινά χρώματα, με την πλευρά των παιχνιδιών που θα πρέπει να προσέξουμε για να επιλέξουμε τον κατάλληλο τίτλο. Και πριν το κάνω αυτό, θα σας κουράσω με ένα κείμενο σχετικά με τη σημασία του ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

Το Παιχνίδι του Αστερία

Εικόνα asterias
Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, δρούσα μέσα απο το παιχνίδι. Μέσα από αυτό μάθαινα, χάρη σε αυτό ανακάλυπτα τα θέλω και τα μπορώ μου και κυρίως, χρησιμοποιώντας το παιχνίδι επικοινωνούσα με τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή μου, τον αδερφό μου. Ο Μανώλης έχει νοητική στέρηση και εγώ ανησυχίες. Και τώρα προσπαθώ να συνδυάσω τα δύο κομμάτια των ανησυχιών μου, το παιχνίδι και την τεχνολογία (πάντα μέσα απο το "ειδικό" μας πρίσμα) και να δω τι μπορεί να βγει.
Νέο βιολόγιο στο NOESI.gr: Όχι μόνο λόγια...

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.