Ο Αστερίας πάει για ψώνια...

Εικόνα asterias
...Κοιτάζει τα χρήματα του και με ρωτάει, "Τι παιχνίδι θα πάρω για το Playstation;". "Νατα μας... αρχίσαμεεεε", που λέει και το ανέκδοτο. Και μπαίνουμε στο μαγαζί και δείχνω όλο χαρά τον τίτλο που είχαμε αποφασίσει. Και φυσικά με αγνοεί και προσπερνάει το συγκεκριμένο ράφι και πάει κατευθείαν στο "Grand Theft Auto San Andreas". Γιατί αφού έχω κανονίσει / εξηγήσει / δώσει συμβουλές / δώσει παράσταση ως προς το ποιο παιχνίδι και τι είδους [διασκευαστικό αλλά όχι βίαιο, ενδιαφέρον αλλά όχι με αποκλειστικά "ενήλικα στοιχεία" κ.τ.λ.] και είμαι μια χαρά, ο κύριος Αστερίας με όλα του τα δίκια με αγνοεί και επιλέγει, αληθοφανή βια, λίγο σεξ, εκπληκτικά γραφικά, χαοτικό σχεδιασμό και υπέροχη μουσική. "Νοητική καθυστέρηση έχουμε κυρία μου, όχι νοητική απουσία, θα μας ξεγέλαγες με τα μαθησιακά σου και τα σωστά σου;" Αμ πώς... και φτου και πάλι απο την αρχή... Εν ολίγοις, όπως γίνεται με τα φαγητά, όσο πιο νόστιμα τόσο πιο βλαβερά. Ναι; Ναι; Αμ όχι, θα πουν οι έμπειροι στα μαγειρικά. 'Αμα ξέρεις να μαγειρεύεις και το σωστό βγαίνει υπέροχο. Ετσι και με τις επιλογές σας σε παιχνίδια. 'Άμα ξέρετε να διαλέγετε, και το χρήσιμο θα είναι ελκυστικό στα αστέρια μας. Παρακάτω σας ετοίμασα ένα αρχείο για να πούμε δυο πράγματα για το πως επιλέγουμε εμπορικούς τίτλους, τι πρέπει να προσέξουμε και το σύστημα PEGI (Pan European Game Information) που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βοήθεια στους αγοραστές των ψηφιακών παιχνιδιών. Δεν είναι όλα τα παιχνίδια κατάλληλα για τα αστέρια μας και όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο σχόλιο δεν είναι κατάλληλες όλες οι πλατφόρμες (αλλά μπορούμε να τις κάνουμε ;-) και δίχως πολύ κόπο). Θέλει χρόνο και εκπαίδευση όπως σε όλα, αλλά έχετε έναν ιδιαίτερο σύμμαχο αυτή τη φορα. Το ίδιο το παιδί, που θέλει να παίξει με μεγάλη λαχτάρα για να δει τις αλλαγές που προκαλεί και να καταφέρει να ολοκληρώσει το παιχνίδι.

Σχόλια

Τον τελευταίο καιρό παίζουμε "Spyro"

Εικόνα Soula
Τον τελευταιο καιρο παιζουμε τον "Spyro". Ενδιαφερον παιχνιδι που χρειαζεται να βοηθησουν ολοι. Ωραια παραμυθενια γραφικα, παιχνιδι adventure (ψαχνεις, ψαχνεις), αλλες φορες ευκολο και αλλες δυσκολo (πιο πολυ για μενα που δεν μπορω να συνηθισω το joystick). Η διαφορα του Playstation απο τον υπολογιστη θεωρω οτι ειναι μεγαλη. Στον υπολογιστη ο παικτης ειναι εναντιον ενος υπολογιστη ενω στο playstation ειμαστε και οι τρεις σαν ομαδα εναντιον του παιχνιδιου.(παντα με διαλειμματα στην μιση ωρα, γιατι κολλας αγρια). Φιλικα, Σουλα.
like0

Μωβ Δράκοι

Εικόνα asterias
Πραγματικά, η ομαδικότητα είναι τρομερό ατού στις παιχνιδομηχανές (και στο Pc γίνεται, αλλά πρέπει να στήσετε δίκτυο κτλ, μπελάς) και δεν απομονώνεσαι και τα καταφέρνεις πιο εύκολα και περνάς πιο ευχάριστα. Εκπληκτικά γραφικά ο Spyro και μακάρι να ήταν μεταγλωττισμένο στα ελληνικά, έχει πολύ καλους διαλόγους, ειδικά για τα αστέρια μας (ο μικρός δράκος που ανακαλύπτει τον εαυτό του και καταφέρνει να σώσει τον κόσμο). Αυτό με το "κολλάς άγρια" το χειρίζεστε πολύ σωστά. Εγώ μερικές φορές με πιάνω να του βάζω τα όρια οταν παίζει μόνος, αλλά όταν παίζουμε μαζί πρέπει να έρθει το μεγάλο αφεντικό (μητερούλα) να μας βάλει τις φωνές για να σταματήσουμε... γκρουμφ μου...
like0

Συννημένο;!

Εικόνα asterias
Το βλέπετε; μόνο όταν κάνω login σαν Αsterias το βλέπω και το κατεβάζω κανονικα. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα...
like0

Συννημένο!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Είναι έτσι ρυθμισμένο το σύστημα του NOESI.gr ώστε τα επισυναπτόμενα αρχεία να είναι ορατά μόνο στα μέλη... Κακώς μεν αλλά θέλει πολύ δουλειά για να διορθωθεί. Το βάζουμε στη λίστα προτεραιοτήτων προς διόρθωση. - agkou of noesi.gr :)
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.