Επίδομα ΑΜΕΑ για καρκινοπαθείς

Εικόνα rania1979

Καλημέρα σε όλους, ονομάζομαι Ράνια, είμαι 33 ετών και πρώην καρκινοπαθής (καλώς εχόντων των πραγμάτων) - αφαίρεσα όγκο, όργανο και έκανα χημειοθεραπεία. Έχω βγάλει ποσοστό αναπηρίας 80% μέχρι και το τέλος του 2013. Είμαι άνεργη σχεδόν 1 χρόνο (ο εργοδότης μου με απέλυσε εξαιτίας του προβλήματός μου) και δε δικαιούμαι επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, οπότε ξεκίνησα να ψάχνω εάν δικαιούμαι κάποιο επίδομα από το ΙΚΑ ή την ΠΡΟΝΟΙΑ.

Θέλω βοήθεια για τον ανιψιό μου

Εικόνα li.tsa
Καλησπέρα σας! Ο ανιψιός μου είναι 2 ετών και δεν έχει πει ούτε μια λέξη. Δεν λέει καν μπα ή κάποια άλλη συλλαβή. Μόνο τσιρίζει. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι από μόνο του ανησυχητικό, αλλά υπάρχει μια σειρά γεγονότων που με προβληματίζει πολύ.

ABR - Advanced BioMechanical Rehabilitation, μια μέθοδος διαδεδομένη στον Καναδά

Εικόνα mama2
Καλη σας μέρα, συνεχίζω να ψάχνω λύσεις για την κορούλα μου με εγκεφαλική παράλυση και μικροκεφαλία. Σήμερα, βρήκα στο διαδίκτυο τη μέθοδο ABR - Advanced BioMechanical Rehabilitation. Την έχετε ξαναακούσει αυτή τη μέθοδο; Ξέρετε κάποιο παιδί που την ακολουθεί;

Αναπτυξιακά Βασικά Ορόσημα από 1 έτους έως 4 ετών

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η πρόληψη στις μικρές ηλικίες, όπως και σε κάθε ηλικία, είναι πολύ σημαντική καθώς μέσα από την λεπτομερή και εμπεριστατωμένη αξιολόγηση μπορούν να εντοπιστούν τα σημεία εκείνα τα οποία, που εάν παραμεληθούν και δεν εντοπιστούν εγκαίρως, είναι ικανά, αργότερα και όταν το παιδί

Ατάκες Γιάννη Νο. 2

Εικόνα Grace Under Pressure
Εχθες πηγαμε σουπερ μαρκετ να παρουμε φαγητο στην Πανδωρα.Στο διαδρομο με τα ειδη για κατ οικιδια ειχε φαγητο για γατες, φαγητο για σκυλους, φαγητο για καναρινια... στο τελος του διαδρομου ειχε διαφορα ειδη κηπου και καυσοξυλα... - Γιαννης: "Μαμα κοιτα!!! Φαγητο για καστορες!!!"

Επιληπτικές κρίσεις λόγω ανομοιομορφίας στον εγκέφαλο

Εικόνα Τζίμης

Έχω τη χαρά να είμαι πατέρας δυο παιδιών. Ένα κοριτσάκι 2,5 χρόνων και ένα αγοράκι 5 μηνών. Δυστυχώς όμως ο γιος μου ειναι ένα παιδάκι που έχει κάποια ανομοιομορφία στον εγκέφαλο. Αυτό το πρόβλημα έχει ως αποτέλεσμα επιληπτικές κρίσεις που το ταλαιπωρούν. Δεν ειμαστε σιγουροι για το τι ακριβως θα παρουσιασει ακομα μεγαλωνοντας. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν αγκομαχω το παιδι μου.

Τότε και τώρα... (με βίντεο!)

Εικόνα Grace Under Pressure
Βλεποντας τον Γιαννη τωρα, ειναι δυσκολο να θυμηθεις πως ηταν... Εχει κανει τοση προοδο που σχεδον ντρεπομαι να πω οτι το παιδι μου εχει ειδικες αναγκες γιατι φοβαμαι οτι δεν θα με πιστεψουν... εκτος φυσικα και αν εισαι ειδικος ή ξερεις τι ψαχνεις... αλλα για ματια του κοσμου και στα ματια του καθε "Average Joe" ο Γιαννης ειναι ενα παιδακι σαν ολα τα αλλα... αντε λιγακι... εχμ... εκκεντρικο.

ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr παρουσίασε τη ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ από 02/08/2013 έως 02/02/2014. Το NOESI.gr επισκέφτηκε τα Κέντρα ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ στην Γλυφάδα στις 23/07/2013 και στο Μαρούσι στις 10/02/2014.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.