Επιληπτικές κρίσεις λόγω ανομοιομορφίας στον εγκέφαλο

Εικόνα Τζίμης

Έχω τη χαρά να είμαι πατέρας δυο παιδιών. Ένα κοριτσάκι 2,5 χρόνων και ένα αγοράκι 5 μηνών. Δυστυχώς όμως ο γιος μου ειναι ένα παιδάκι που έχει κάποια ανομοιομορφία στον εγκέφαλο. Αυτό το πρόβλημα έχει ως αποτέλεσμα επιληπτικές κρίσεις που το ταλαιπωρούν. Δεν ειμαστε σιγουροι για το τι ακριβως θα παρουσιασει ακομα μεγαλωνοντας. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν αγκομαχω το παιδι μου.

Οπως ο μικρουλης μου δεν ειχε το δικαιωμα επιλογης στη ζωη του ετσι και εγω το μονο δικαιωμα που εχω ειναι να τον υπεραγαπω και να του προσφερω οτι καλυτερο μπορω. Η ανυσηχια μου βεβαια στο τι μπορει να παρουσιασει ειναι μεγαλη οπως μεγαλο ειναι και το αγχος μου στο να ειμαι σωστος μπαμπας για τη κορουλα μου η οποια ειναι υγιεστατη και αυτο που λεμε διαολακι και με χρειαζεται εξισου και αυτη.το περιεργο ειναι οτι παρα ολη τη στεναχωρια μπορω να πω οτι αυτο το παιδακι απο τη μερα που μαθαμε το προβλημα υγειας του μου εχει δωσει τρομερη δυναμη, οπως και η κορη μου βεβαια.

Ευχομαι καλη δυναμη σε ολους τους γονεις που περνανε δυσκολιες με τα παιδακια τους.

Σχόλια

Εύχομαι το καλύτερο δυνατό

Εικόνα Μυρτώ Κ
Εύχομαι το καλύτερο δυνατό για τον μικρούλη σας..
like0

Έχω κι εγώ ένα γιο με επιληψία λόγω δυσπλασίας φλοιού εγκεφάλου

Εικόνα Anamela
Εχω κι εγώ ένα γιο που πάσχει από επιληψία λόγω δυσπλασίας στο φλοιό του εγκεφάλου. Καταλαβαίνω την αγωνία σας για την εξελιξη του παιδιού σας. Έχετε όμως ένα μεγάλο όπλο, ότι έχετε αποδεχτεί συναισθηματικά αυτό που σας συμβαίνει. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, ιδίως στη χειρουργική. Ο χρόνος μετράει για σας. Ο γιός μας είναι τώρα 23, είναι φυσιολογικής νοημοσύνης,με κάποιες μαθησιακού τύπου δυσκολίες (περίπου σαν ΔΕΠΥ). Σας εύχομαι καλή τύχη από καρδιάς.
like0

Κάθε καλό για το αγοράκι σας

Εικόνα Kyriaki Fili
Σας εύχομαι από την καρδιά μου την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για το αγοράκι σας. Καλή δύναμη και ενότητα στην οικογένειά σας!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.