Βλαστοκκύταρα και Asperger

Εικόνα debbyt
Κα Κολιάκου έχω ένα γιο 9 ετών με το σύνδρομο Asperger. Μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος των βλαστοκυττάρων; Και πως γίνεται αυτό; Μπορεί να γίνει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό; Θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε γιατί έχω μεγάλη αγωνία γι' αυτό το παιδί. Το mail μου είναι debbyt1611@hotmail.gr. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση Δέσποινα.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Λογότυπο.Η "Εκδρομή της Αγάπης" είναι η δράση μιας εθελοντικής ομάδας, που προσφέρει δωρεάν πρότυπες εκδρομές βιωματικής μάθησης σε παιδιά, νέους και νέες με κοινωνικούς και οικονομικούς περιορισμούς. Οι εκδρομές οργανώνονται χωρίς έξοδα για τους συμμετέχοντες. Η ομάδα εθελοντών αναλαμβάνει την υποστήριξη και επίβλεψη των παιδιών.

Ομάδα χρήσης νέων τεχνολογιών παιδιών με αυτισμό και Asperger

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Ο Σταύρος Ξηντάρας , μέλος του δικτύου "Specials", θα συνοντίσει μια πενταμελή ομάδα, παιδιών με αυτισμό ή / και Asperger, στη χρήση νέων τεχνολογιών και την εφαρμογή αυτών για μια ψυχοσυναισθηματική και ψυχοκοινωνική προσαρμογή σε εκπαιδευτικά δεδομένα καθώς και την ενίσχυση ατομικών χαρακτηριστικών.

Ομαδικά προγράμματα: Προφίλ αιτήσεων

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Όλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα που προβάλλονται στο NOESI.gr. Παρακάτω παραθέτουμε βασικές πληροφορίες για τις αιτήσεις που έχουμε λάβει για τον Φεβρουάριο 2013, για ομαδικά προγράμματα παιδιών, εφήβων, γονέων. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις αιτήσεις με τις ανακοινώσεις Ομάδων στην κεντρική σελίδα για τα ομαδικά προγράμματα www.noesi.gr/groups.

Στείλτε E-mail στο NOESI.gr προς E-mail

Ομάδες για προγράμματα

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το NOESI.gr ανέπτυξε δίκτυα επικοινωνίας και συνεργασίας με διάφορους χώρους, φορείς και επαγγελματίες, που μπορούν να οργανώσουν ή να φιλοξενήσουν ομαδικά προγράμματα. Κύριο μέλημά μας, να δώσουμε σαφείς πληροφορίες! Επόμενο μέλημα, να δούμε την εξέλιξη των προγραμμάτων, να τα αξιολογήσουμε και από πιλοτικά να γίνουν πρότυπα!

Δείτε τα προγράμματα.
Μελετήστε τα προσεκτικά.
Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.
Επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους.
Πείτε μας πώς να γίνουν καλύτερα!

Κ.Ε.Θ.Ε.Π.

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Προσοχή: Το NOESI.gr έχει λάβει ενημέρωση ότι το συγκεκριμένο Κέντρο έχει κλείσει (η εταιρεία "λύθηκε" στις 23/12/2016). Παρακαλούμε δείτε εναλλακτικές προτάσεις στη σελίδα: www.noesi.gr/pronoise.

Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου

Εικόνα Ρήνα
Χρονια Πολλα σε ολους και ιδιαιτερα σ αυτους που γιορταζουν. Ειναι μεσημερι και βιαζομαι να σας τα πω. Σημερα η Ρηνουλα ειχε γιορτη στο σχολειο της. Ειχε και ποιημα. Εδω και μερες πασχιζαμε στο σπιτι να την κανουμε να το πει. Η χαμογελαγε ντροπαλα και κρυβοτανε η πεταγε καμμια λεξη ενδιαμεσα. Το ιδιο και στο σχολειο.

Πώς να βοηθήσω τον μικρό μου με ΔΑΔ

Εικόνα Τάνια
Καλημέρα σε όλους, Είμαι η Τάνια και έχω ένα γιο 2 ετών και 7 μηνών με μεγάλη καθυστέρηση ομιλίας και ίσως ΔΑΔ. Έχουμε αρχίσει εργοθεραπείες εδώ και ένα μήνα και πάει πάρα πολύ καλά. Γενικά αν εξαιρέσουμε τον μειωμένο λόγο και κάποιες στερεοτυπίες στο παιχνίδι (που τώρα έχουν μειωθεί παρ πολύ λόγο της εργοθεραπειας και της δικιάς μου προσπάθειας) δεν καταλαβαίνεις διαφορές με τα παιδιά της ηλικίας του.

Χρυσουλάκη Κατερίνα, Λογοθεραπεύτρια

Εικόνα NOESI.gr

Η Κατερίνα Χρυσουλάκη διετέλεσε μέλος του δικτύου επαγγελματιών "Specials" του NOESI.gr το διάστημα από 25/10/2012 έως 25/10/2015. Εάν αναζητάτε επαγγελματίες, επισκεφτείτε τη σελίδα www.noesi.gr/specials.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.