Καλημέρα σ' όλους σας, αποφάσισα κι εγώ να ζητήσω βοήθεια, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος

Εικόνα ελενα Τρετου

Καλημερα σ΄ολους σας,

Ανημερα του Αγιου Πνευματος αποφασισα κι εγω να ζητησω βοηθεια. Εχω ενα αγορακι που ανηκει κατα πιθανοτητα στους εχοντες συνδρομο Αspenger. Εχω αυτην την εβδομαδα ραντεβου στο Κεντρο Ψυχικης Υγειας της περιοχης μου. Το θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι στο πνευμα οικονομικων δυσχερειων, αδυνατουμε να πληρωσουμε φετος τον ασφαλιστικο φορεα (ΤΣΕΜΕΔΕ). Υπαρχει η δυνατοτητα το παιδι να αποκτηση καποια αυτασφάλιση? Δεν ξερω αν ειναι εφικτο? Θα χρειαστουμε σιγουρα εργοθεραπεια & λογοθεραπεια. Το επιδομα που χορηγούνται σε αυτα τα παιδια ειναι μεσω ασφαλιστικου φορεα?

 Κάθε νέο βιολόγιο στο NOESI.gr είναι ένας γονιός που σας χρειάζεται!

Γράφω και εγώ τον πόνο μου γιατι από εσάς αντλώ κουράγιο και αισιοδοξώ

Εικόνα Γιωργος Πετουμενος

Μαρινα και αγαπητοι φιλοι (*) γραφω και εγω τον πονο μου γιατι απο εσας αντλω κουραγιο και αισιοδοξω . Εχω μια καταπληκτκη κορουλα τωρα 9 μηνων . Μεχρι και τον 7ο μηνα τα παντα κυλουσαν φυσιολογικα και ευλογημενα . 7 μηνων και 2 ημερων (και μετα απο εμβολιο) παρουσιασε η μπεμπα μου απυρετους σπασμους.

(*) Σημείωση: Διαβάστε το "βιολόγιο" με τίτλο "Αν κάποιος το ξεπέρασε..." του μέλοuς Marina Vasilopoulou.  

Καλές πρακτικές στη διαχείριση αγγελιών και την ανταπόκριση των ενδιαφερομένων

Εικόνα NOESI.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 04/07/2023:

  • Αν είστε νέο μέλος στο noesi.gr ή αν δεν έχετε αξιοποιήσει άλλες υπηρεσίες του πλην της ανάρτησης αγγελιών, στείλτε με e-mail την αγγελία σας, ώστε να εξετάσουμε το αίτημά σας κατά περίπτωση.
  • Αν είστε μέλος με "βιολόγιο" στο noesi.gr, μπορείτε ελεύθερα να κάνετε την ανάρτηση για την αγγελία σας.

Εν συντομία, το πλαίσιο της πρακτικής μας είναι το εξής:

(α) Φιλοξενούμε online αγγελίες μελών με "βιολόγιο",

(β) των οποίων η αναλογία αγγελιών προς άλλες αναρτήσεις στο "βιολόγιο" δεν είναι μεγαλύτερη από μια προς τρεις (1/3), με μέγιστο αριθμό τις τρεις (3) αγγελίες ανά ημερολογιακό έτος και

(γ) σε κάθε περίπτωση, βάσει πολιτικής ορθής χρήσης, περιορίζουμε σε μία (1) αγγελία ανά περίοδο (τετράμηνο) τις αναρτήσεις / διακινήσεις ανά άτομο ή οικογένεια, κατά βάση για όλους, πλην λίγων μεμονωμένων εξαιρέσεων, που εξετάζουμε κατά περίπτωση.

Για ανάρτηση ή διακίνηση αγγελιών σε άλλη περίπτωση, από τις παραπάνω, χρειάζεται να συνδράμετε το έργο μας.


Στόχος μας με αυτή την αλλαγή είναι να περιορίσουμε σημαντικά τον αριθμό των μελών, που αξιοποιούν τον ιστότοπο σχεδόν αποκλειστικά για ανάρτηση αγγελιών, συχνά μάλιστα χωρίς να ακολουθούνται οι οδηγίες της ομάδας διαχείρισης, ένα φαινόμενο στο οποίο οδήγησε η επιτυχία των φιλοξενούμενων αγγελιών από στόμα σε στόμα, από τα επί σειρά ετών μέλη μας, τα προηγούμενα έτη. Σήμερα, διαπιστώνουμε ότι αρκετές από τις αγγελίες νέων μελών, σε αντιδιαστολή με τους bloggers γονείς, που αναζητούν συνοδοιπόρους, αναρτώνται επιπόλαια, διερευνητικά μερικές φορές, χωρίς πρόθεση συνεργασίας / πρόσληψης, σπασμωδικά, με άγχος αλλά και απρογραμμάτιστα σε επίπεδο οικογένειας. Για τον σκοπό αυτό, παρέχυμε τη δυνατότητα καταβολής συμβολικής δωρεάς σε κάποιες περιπτώσεις.

Άγγελος Κουτουμάνος
Ιδρυτής NOESI.gr


Το NOESI.gr αντιμετωπιζει πολύ σοβαρά την ανάγκη όλων των γονέων να βρουν "ειδικούς", μέσω των επαγγελματιών που παρακολουθούν τις σελίδες μας. Για τον σκοπό αυτό, δεν έχουμε πολλές απαιτήσεις από τις αγγελίες. Προσπαθούμε να είναι συγκεκριμένες μόνο ως προς την περιοχή. Το αφήνουμε στη διάθεση των γονέων, να αναφέρουν ποια ειδικότητα αναζητούν, αν θέλουν να δώσουν στοιχεία επικοινωνίας δημόσια, να αναφέρουν τη διάγνωση του παιδιού κ.ο.κ. Δείτε οδηγίες: Πώς μπορώ να αναρτήσω μία αγγελία;

Παράλληλη στήριξη στα Μελίσσια!!!

Εικόνα Αγάπη Τ.

Καλημέρα! Επιθυμώ να βρω ένα άτομο με γνώσεις στις μαθησιακές δυσκολίες, προκειμένου να αναλάβει τον γίο μου (8 ετών), μαθητή της Β' δημοτικού για το σχολικό έτος 2015 - 2016. Ο μικρός έχει ΔΕΠΥ και χρειάζεται παράλληλη στήριξη για τις πρώτες διδακτικές ώρες καθημερινά.

Αγγελία για άτομο για υποστήριξη φυσικής αποκατάστασης στο "Παλλάδιο"

Εικόνα NOESI.gr

Λάβαμε γνώση για μία αγγελία, που χρειάζεται ιδιαίτερη μέριμνα. Παρακαλούμε διαβάστε παρακάτω για την αναζήτηση ενός ατόμου, που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση ατόμου στο "Παλλάδιο" (Κέντρο Αποκατάστασης). Εξασφαλίζεται η διαμονή και η σίτιση στο Κέντρο Αποκατάστασης για το χρονικό διάστημα ενός περίπου μηνός, repo, αμοιβή και ΙΚΑ. Προσκαλούμε και τα βασικά μέλη του δικτύου SPECIALS να μεταβιβάσουν την αγγελία σε συναδέλφους.

Παράλληλη στήριξη Παλλήνη Αττικής

Εικόνα Κώστας Π.

Ανανέωση αγγελίας 25/05/2015

Καλησπέρα σας, ενδιαφερόμαστε για παράλληλη στήριξη για το παιδί μας που έχει αυτισμό για την περιόχή της Παλλήνης για το σχολικό έτος 2015-2016. Ο γιός μας είναι 5 ετών και πρόκειται να πάει προνήπιο σε ιδιωτικό σχολείο.

Παράλληλη στήριξη σε κοριτσάκι 6 ετών σε νηπιαγωγείο

Εικόνα Papafilippou.Ek

Ψάχνουμε για λογοθεραπευτρια ή εργοθεραπευτρια για παράλληλη στήριξη σε κοριτσάκι 6 ετών για επαναφοίτηση στο νηπιαγωγείο, περιοχή Πειραιά.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.