Θέση εργασίας Βοηθού Νοσηλευτή /-Τριάς στο ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Εικόνα "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ" Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής

Το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ" καλεί υποψήφιους/ες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη της θέσης Βοηθού Νοσηλευτή/τριας, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, πλήρους απασχόλησης.

Ζητείται κοπέλα για φυλαξη 2 αγοριών (Άλιμος)

Εικόνα Κωνσταντία Παραπούρα

Ζητείται κοπέλα για φυλαξη 2 αγόριων 8 και 11 ετών. Ο εντεκαχρονος είναι στο φάσμα υψηλής λειτουργικοτητας. Η φυλαξη είναι εποχιακή με περισσότερη ανάγκη άνοιξη καλοκαίρι φθινόπωρο και λιγότερη χειμώνα (διπλωματουχος ξεναγός). Η ανάγκη είναι άμεση γιατί είμαι διαζευγμένη και δεν υπάρχει άλλη βοήθεια. Περιοχή: Άλιμος.

Θεραπείες ειδικής αγωγής σε παιδί 20 ετών

Εικόνα Paletacat

Ο ΕΟΠΥΥ απέρριψε την αίτηση για την ετήσια γνωμάτευση για τις θεραπείες του γιού μου και με παρέπεμψε σε ψυχίατρο ενηλίκων του δημοσίου. Ο οποίος όμως δεν μπορεί να διεκπεραιώσει τη γνωμάτευση γιατί δεν ξέρει τον κωδικό της νόσου. Το F84.0 δεν το δέχεται το συστημα. Έχει κάποιος εμπειρία από κάτι τέτοιο; 

Πρόωρο μωρό με αυτισμό

Εικόνα Katerina Karhan

Για σας με λένε Κατερίνα. 2019 γέννησα ένα μωράκι 400γρ. Δεν ξέρω τη άλλο μπορω να κάνω για να βοηθήσω το παιδι μου τώρα που είναι 2χρονο. Μας είπαν ότι πάσχει από αυτισμό. Δεν ξέρω τη άλλο μπορω να κανω για να βοηθήσω το παιδι μου και πως το συμπέρασμα βγάλανε. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει από ποια ηλικία γινεται η εξεταση;

Μπορώ να πάρω μειωμένη σύνταξη στα 50;

Εικόνα Μαρία Μαρούλη

Καλησπέρα. Είμαι δημόσιος υπάλληλος με παιδί ανήλικο αμεα. Εργάζομαι 18 χρόνια και είμαι 46 ετών. Με πληροφόρησαν ότι μπορώ να πάρω μειωμένη σύνταξη στα 50. Ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει. Αν πρέπει να κάνω κάτι από τώρα η και να εξαγοράσω κάποια χρόνια.

Ευχαριστώ

Θέλω να κάνω θεραπεία βλαστοκυττάρων του 2 χρονών γιού μου με ΔΑΔ

Εικόνα Μαρία

Θέλω να κάνω θεραπεία βλαστοκυττάρων του 2 χρονών γιού μου με ΔΑΔ, δεν γνώριζα απο πριν και δεν έχω μαζέψει τα βλαστοκύτταρά του στον τοκετό. Τώρα υπάρχει λύση να μαζέψω βλαστοκύτταρά του;

Αγγελία για 15χρονο μαθητή με Angelman (Ν. Ηράκλειο / Αγ. Παρασκευή)

Εικόνα Carer

​Ζητείται παράλληλη στήριξη σε αγόρι 15 ετών με σύνδρομο Angelman για τις σχολικές ώρες από τον Σεπτέμβριο. Περιοχή: Ν.​ ​Ηράκλειο / Αγ. Παρασκευή. Ο μικρός έχει εξωλεκτική επικοινωνία και θα εκτιμηθεί ο ενδιαφερόμενος να έχει γνώσεις makaton ή συσκευής εναλλακτικής επικοινωνίας. Είναι σημαντική η ανάλογη εμπειρία στην ειδική αγωγή.

Ζητείται Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ) για ενήλικο μαθητή με αναπηρία σε ειδικό Σχολείο (Νέα Μάρκη)

Εικόνα Ιφι

Ζητείται κοπέλα ΕΒΠ για συνοδός σε ενήλικο άτομο ΑμεΑ με ελαφρύ κινητικό και ελαφρά νοητική υστέρηση που φοιτά σε ειδικό σχολείο στην περιοχή της Νέας Μάκρης. Δυνατότητα μεταφοράς με σχολικό. 

Το Οικοτροφείο "Όστρια" αναζητά 2 νοσηλεύτριες

Εικόνα ΕΨΥΜΕ

Η Ε.ΨΥ.ΜΕ. και το οικοτροφείο "Όστρια" για ενήλικες με ΔΑΦ χαμηλής λειτουργικότητας αναζητάει 2 νοσηλευτές/-τριες για 8ωρη εργασία σε κυλιόμενο ωράριο σε μια καινούρια δομή στο κέντρο του Πειραιά. Πληροφορίες στο 6987582699 κ. Μαχαίρα.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.