Εικόνα που παραπέμπει σε αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας

Εικόνα Βασω Σαμανη

Γεια σας! Έχω ένα κοριτσάκι που 17 Φεβρουάριου κλείνει τα 3. Έχω ανησυχήσει πολύ γιατί τον Νοέμβριο μια ιδιώτης αναπτυξιολόγος μας μίλησε για τα προβλήματα που έχει στην επικοινωνία (απαντάει όποτε θέλει. Παίζει αρκετά μόνη μιλώντας συνέχεια για το τι κάνει) μας παραπέμπουν σε αυτιστική διαταραχή — όμως υψηλής λειτουργικότητας. Χωρίς να τεθεί οριστικά η διάγνωση λόγω μικρού ηλικίας (2 ετών και 9 μηνών τότε). Στεναχωριέμαι πολύ για το μέλλον Βάζω πολλά στο μυαλό μου... γνωρίζει κάποιος παρόμοια περίπτωση;

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.