Βοήθεια

Εικόνα ταχτα
Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια απο οποιον γνωριζει καποιον ειδικο να μπορεσω να του μιλησω για τις ανησηχιες μου. Οσο και αν θελω να προχωρησω μπροστα, νιωθω ακομα θυμωμενη και με ενα γιατι στη σκεψη μου. Ειναιολη μου η ζωη, η ανασα μου, ειναι τα παντα...

Απαγοητευμένη ακόμα

Εικόνα ταχτα
Εχουν περασει 17 μηνες απο τα ξαφνικα νεα που αλαξαν τη ζωη μας και νιωθω τοσο απογοητευμενη με ολους γυρω μου. Το παιδι μου μου ειπαν μετα απο μια τελεια εγκυμωσυνη οτι εχει συνδρομο νταουν, ουτε οι γιατροι δεν το πιστευαν αλλα προσπαθησαμε να το αντιμετωπισουμε γρηγορα γιατι υπηρχαν κι αλλα παιδια στην οικογενεια και επρεπε να φανουμε δυνατοι.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.