Αγαπητοί φίλοι

Εικόνα anna kal

Σας ενημερώνω, για όσους διάβαζαν το μπλογκ μου για την εγκεφαλική παράλυση, ότι ο πάροχος και πάλι, ύστερα από 2 χρόνια δεν μου επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτό. Επειδή έχω κουραστεί από τον πάροχο και τις απαιτήσεις του, σταματώ τις αναρτήσεις του βιολογίου www.georann.blogspot.com. Ευτυχώς, υπάρχει το NOESI.gr που μας δίνει βήμα για ν' ακουγόμαστε και να συναντιόμαστε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά, θάρρος, αισιοδοξία και συνέχιση της προσπάθειας. Θα τα λέμε εδώ. Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένο το νέο έτος.

Σχόλια

Ερωτηση για blogspot

Εικόνα Γιάννης_1970

Πρεπει να πληρωνεις συνδρομη για να διατηρεις blog?

like0

Διατήρηση μπλογκ

Εικόνα anna kal
Όχι δεν μου ζήτησαν χρήματα υπό τύπου ενοίκιου ή συνδρομής. Την πρώτη φορά πληκτρολόγησα δύο φορές λάθος κάποιο από τα στοιχεία κωδικούς για την πρόσβαση, οπότε έβαλαν φραγή στο μπλογκ και μου ζήτησαν είτε να στείλω στην Αμερική, αντίγραφο ταυτότητας με τα στοιχεία μου (που φυσικά δεν έστειλα) ή να τους γνωρίσω αριθμό πιστωτικής κάρτας και να πληρώσω ένα συγκεκριμένο ποσό για να ξαναλειτουργήσει το μπλογκ (δεν έχω πιστωτική κάρτα αλλά και να είχα δεν θα έδινα τον αριθμό). Αυτή τη φορά το μπλογκ εξαφανίστηκε ξαφνικά και ήθελαν να ενταχθώ στο κοινωνικό τους δίκτυο (τύπου φέισμπουκ) προφανώς για να το ξαναβρώ. Επειδή δεν έχω καμιά όρεξη να ενταχθώ σε κοινωνικά δίκτυα και μάλιστα με το ζόρι κι επειδή βαρέθηκα κάθε δύο τρία χρόνια να εφευρίσκουν κάτι, έκλεισα το θέμα.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.