Ανάπτυξη φιλίας για έφηβο 17 ετών με Asperger

Εικόνα Δήμητρα Δημητρακοπούλου

Ειμαι μητέρα ενός εφήβου 17 ετών με Άσπεργκερ και προβλήματα κοινωνικοποίησης. Δεν έχει φιλους και θα ήθελα να κάνουμε αίτημα φιλίας ή γνωριμίας με ένα αγόρι ή κορίτσι που αναζητάει φιλία. Μένουμε Περιστέρι. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο τώρα με τον κορωνοϊό αλλά εστω και από απόσταση είναι αναγκαίο να υπάρχει επαφή.

Σχόλια

Φιλία για αγόρι 22 ετών με αυτισμό

Εικόνα Δημήτρης Βλαχοδημητρόπουλος

Πρόκειται για αγόρι 22 ετών με ήπιο/μέτριο αυτισμό και επιθυμούμε να γνωρίσει άτομα κοντά στην ηλικία του, γιατί δεν έχει καθόλου φίλους

like2

Κι εγώ ενδιαφέρομαι

Εικόνα Μαριλένα Κοιλανιώτη

Καλησπέρα σας! Ο γιος μου είναι 18 χρονών, αυτιστικός μεσαίας λειτουργικότητας και θέλει να γνωρίσει νέους φίλους, ευχαριστώ!

like1

Ψάχνοντας για φιλαράκι

Εικόνα Dimitra

Καλησπέρα, ο γιος μου είναι 14 ετών με aspeger και ψάχνει για φίλους , περιοχή Περιστέρι.

like0

Παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι παρακολουθούμε μεγάλο ενδιαφέρον τις αναρτήσεις που γίνονται εδώ και σε άλλες παρόμοιες αναρτήσεις που έχουνε γίνει στο site. 

Με μία σειρά πρωτοβουλιών του NOESI.gr, στο πλαίσιο των δράσεών μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας (περισσότερο με αφορμή τις επιπτώσεις της), θα επιχειρήσει να δρομολογήσει και να επιταχύνει τις εξελίξεις σε κάποια μείζονα θέματα, που επανέρχονται συχνά στο προσκήνιο στις οικογένειες, που είναι μέλη της κοινότητάς μας. Μία από τις προτάσεις μας αφορά τα θέματα που συζητάτε εδώ. 

Στο πλαίσιο της ομάδας ψηφιακής αλληλεγγύης με τον διακριτικό τίτλο "Μένουμε Ενωμένοι", θα αναλάβουμε να αξιολογήσουμε παιδιά και οικογένειες, προκειμένου να προχωρήσουμε στη σύσταση της ομάδων, με ένα συγκεκριμένο πλάνο δραστηριοτήτων, υποστήριξης και συμβουλευτικής σε ατομικό και οικογενειακό επίκεντρο. Επίκεντρο της υποστήριξης και της συμβουλευτικής μας θα είναι η ανάπτυξη μικρών κοινωνικών δικτύων, με γνώμονα την παρέα, την φιλία και το αίσθημα του "ανήκειν". 

like2

Γνωριμία για τα παιδιά μας

Εικόνα Dimitra

Θα ηθελα να με βοηθησετε να επικοινωνησω με την κυρια Δημητρα Δημητρακοπουλου για να γνωριστουν τα παιδια, αν το επιθυμει και η ιδια βεβαιως. Ευχαριστω.

like2

Αναβάθμιση του λογαριασμού σας στο www.noesi.gr

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Γεια σας από το noesi.gr | τη νόηση στο διαδίκτυο :)

Αναβαθμίσαμε τον λογ/σμό σας ώστε να είστε σε επαφή με όλη την κοινότητα των μελών της νόησης στο διαδίκτυο!

Για να στείλετε μήνυμα σε άλλο μέλος.

Μπείτε στο λογαριασμό μέλους σας από την κεντρική σελίδα www.noesi.gr.

  1. Πηγαίνετε στη σελίδα που θέλετε. Κάντε κλικ στο όνομα του μέλους που έχει γράψει το κείμενο (στο "Δημοσιεύτηκε από...").
  2. Από τη νέα σελίδα με το προφίλ του μέλους επιλέξτε "Επικοινωνία".
  3. Σε εκείνη τη σελίδα γράψτε το μήνυμά σας και πατήστε "Αποστολή E-mail" για να στείλετε το προσωπικό μήνυμα (E-mail) προς το μέλος που σας ενδιαφέρει.

Τα υπόλοιπα αφήστε τα στην πλατφόρμα του www.noesi.gr.

  • Το μήνυμα σας θα παραδοθεί στον παραλήπτη του χωρίς να βλέπετε τη διεύθυνσή του, για λόγους δεοντολογίας.
  • Αν λάβετε απάντηση στο E-mail σας, τότε μπορείτε να επικοινωνείτε με το άλλο μέλος προσωπικά μέσω του E-mail σας και χωρίς τη μεσολάβηση του www.noesi.gr.
  • Μπορείτε να στείλετε αντίγραφο του μηνύματος και στο δικό σας E-mail αφού επιλέξετε το σχετικό πεδίο στο τέλος της φόρμας επικοινωνίας.
like3

Φιλία

Εικόνα Δημήτρης Βλαχοδημητρόπουλος

Καλησπέρα, είδα το μήνυμά σας και μας ενδιαφέρει  η επικοινωνία. Μένουμε Μαρούσι και θα μπορούσαμε να βρεθούμε το ΣΚ. 

Ευχαριστώ 

like2

Ο γιος μας

Εικόνα Δήμητρα Δημητρακοπούλου

Καλησπέρα σας, βεβαίως ενδιαφερόμαστε. Μένετε κοντά στο Περιστέρι; Ο γιός μου είναι 17 χρονών, Είναι άριστος μαθητής αλλά με δυσκολίες προσσέγγισης ως γνωστό. Πηγαίνει Λύκειο. Τώρα βγαίνει λίγο με το ποδήλατο, με ένα μικρότερο παιδί αλλά τι να κάνουμε. Θα ήθελα να κάνουμε μια επαφή φτάνει να είστε καλά και εμείς γιατί έχουμε και αυτό το βάσανο.

like1

Ανάπτυξη φιλίας

Εικόνα Δήμητρα Δημητρακοπούλου

Καλησπέρα, που μένετε; Εμείς μένουμε Περιστέρι. Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζι μου; Το τηλεφωνό μου είναι 2105773065.

like1

Σας έχω στείλει επανειλημμένα E-mail

Εικόνα Δήμητρα Δημητρακοπούλου

Καλησπέρα, σας έχω στείλει επανειλλημένα E-mail. Δεν το έχετε πάρει; Επικοινωνήστε αν θέλετε.

like1

Πρόταση γνωριμιας

Εικόνα Δήμητρα Τραπάτσα

Γεια και από μας!

Ο γιος μου είναι 13 χρόνων, έχει Άσπεργκερ υψηλής λειτουργικότητας, πηγαίνει για Β' Γυμνασίου τώρα στο τυπικό γυμνάσιο αλλά είμαστε πολύ απομονωμένοι. Μένουμε σε επαρχία,Ν  και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα νομίζω στην επαρχία, γιατί έχω ζήσει και στην Αθήνα μέχρι που ο γιος μου πήγε στο νηπιαγωγείο. Επειδή ανεβαίνουμε Αθήνα που και που θα ήθελα πολύ να γνωριστούμε, όποτε και αν θέλετε στείλτε μου μήνυμα.

Ευχαριστώ!

like0

Είμαι κι εγώ μαμά με ένα γιο με σύνδρομο Αsperger

Εικόνα Πεγκυ

Καλησπέρα στην ομάδα.. είμαι κι εγώ μαμά με ένα γιο με σύνδρομο asperger. Ειναι μαθητής Γ λυκείου και ως γνωστόν το θέμα μας είναι η κοινωνικοποίηση.. ενδιαφερομαι να γνωρίσει άτομα με το ίδιο σύνδρομο με σκοπό τη φιλια.. ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων!!!

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.