Το εγχείρημα δε θα αποτύχει

Εικόνα ligeri
'Ο,τι επιχειρείται στο NOESI.gr, υποστηρίζεται και ελέγχεται από τον εκδότη, ακόμη και σαν ιδέα πιλοτική, ευδοκιμεί και επιβιώνει. 'Oταν ο νους συμμαχεί με την καρδιά και η καρδιά συμβουλεύεται τον νου, τα "βιολόγια" θα αντέχουν στο χρόνο, θα γράφουν ιστορία στις σελίδες του NOESI.gr. Μια Ιστορία αυθεντική, πολυπρόσωπη και πολυδιάστατη. Μια ιδιαίτερη Ιστορία χωρίς χρονικούς και χωρικούς περιορισμούς. Γιατί ο κάθε γονιός παιδιού με αναπηρία, που θα την αποκωδικοποιεί θα αναγνωρίζει την δική του θέση, τον δικό του ήρωα (το παιδί του) και τον δικό του ρόλο μέσα σε αυτήν την Ιστορία ζωής, η οποία φέρει την ταυτότητα της μοναδικότητας για τον καθένα μας, παρ' ό,τι γράφεται συλλογικά και ξεδιπλώνεται μέσα από τις φιλόξενες σελίδες του NOESI.gr. Όσο περισσότερο καλοστημένες, επιμελημένες, απαιτητικές, ελκυστικά γραμμένες, ενημερωμένες, πλούσιες σε ύλη και χρήσιμο περιεχόμενο θα ...εξακολουθήσουν να είναι οι σελίδες του NOESI.gr τόσο ασφαλέστερος θα αποδεικνύεται για όλους... εμάς , αυτός ο ιστότοπος που τον θεωρούμε και είναι το ..."περιβάλλον μας". 'Eνας ιστότοπος ποιοτικά πιστοποιημένος στο διαδίκτυο, που δεν είναι στο σύνολό του ένας κόσμος ...αγγελικά πλασμένος. Λυγερή Βασιλείου

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.