Έχετε να προτείνετε έναν/μία επαγγελματία;

Εικόνα NOESI.gr

Αγαπητοί γονείς, με τη νέα χρονιά, θέλουμε να σας δώσουμε μία ευκαιρία να πείτε ένα "ευχαριστώ" σε έναν ή μία επαγγελματία με τον οποία / την οποία συνεργαστήκατε, προτείνοντάς τον / την στον Οδηγό υπηρεσιών www.pronoise.org όπου θα μπορέσουν να τον/την ανακαλύψουν και άλλοι γονείς, άτομα με αναπηρία ή υπεύθυνοι σε δομές υποστήριξης και παρέμβασης.

Το "δώρο" σας είναι ένας καλός λόγος, μία σύσταση για τον επαγγελματία.

Για να φτάσει το "δώρο" σας, στείλτε μας τα στοιχεία του/της επαγγελματία που θέλετε (ονοματεπώνυμο, Email, τηλέφωνο), πείτε μας τι σας άρεσε στη συνεργασία σας. 

Θα επικοινωνήσουμε μαζί του/της και θα προτείνουμε μία εντελώς δωρεάν καταχώρηση στον Οδηγό υπηρεσιών, ώστε να προβάλει το έργο του/της και άλλοι ιδιώτες ή φορείς να τον/την ανακαλύψουν στην επόμενη αναζήτησή τους εδώ.

Καλή χρονιά σε όλους, καλή επιστροφή στα θρανία, σε όσους έχουν τη σχολική χρονιά μπροστά τους. 

Καλή πρόοδο με πολλά χαμόγελα :))​

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.