Χρειάζεται το παιδί να περάσει από ΚΕΔΔΥ;

Εικόνα Μαίρη Γιαννάκη

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει χαρτί από δημόσιο φορέα, χρειάζεται το παιδί να περάσει ΚΕΔΔΥ; Ευχαριστω

Σχόλια

Ναί πρέπει να περάσει!

Εικόνα Katerina Dimitris

Ναί πρέπει να περάσει! Εμείς με γνωμάτευση απο το "Παιδων" εχουμε περασει ΚΕΔΔΥ μια για το νηπιο και μια για το δημοτικο.

like0

Αίτηση έκανα άμεσα

Εικόνα Ρικη Σκεντου

Αίτηση έκανα άμεσα. Μου είπαν ότι αργεί η αξιολόγηση. Πήγα το παιδί σε αναπτυξιολογο δημοσίου νοσοκομείου και μπορεί λέει να μου δώσει εκείνη χαρτί για το τμημα ένταξης. Ομως εγώ λέει αποφασίζω. Με υποστήριξη στο διάβασμα από το κεντρο λογοθεραπειας που ηδη πηγαίνει,δεν μπορεί να μου γράψει παραπάνω ποσό που να δικαιολογεί ο ΕΟΠΥΥ. Δηλαδή να διαβάζει και εκεί. Μαζί μου δεν κάθεται. Αδυνατούμε να πληρώσουμε παραπάνω. Μηπως να φέρω εκπαιδευτικό στο σπίτι;

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.