Ειδικές ανάγκες, σχολή, πιστοποίηση

Εικόνα Jenny Danaki

Ειμαι 20 ετών και μένω Δυτική Αττική. Εχω διαγνωστεί με βαριά κατάθλιψη και αγχωτικη διαταραχή μετά από μπουλινγκ που έφαγα στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Σε σχολή δεν κατάφερα να περάσω, γράφτηκα σε μια ιδιωτικη την οποία σταμάτησα γιατί δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα οι γονεις μου. Είχα κάποια συμπτώματα στο σχολείο και 2 δάσκαλοι στο δημοτικό επέμεναν να διαγνωσθω γιατί έχω μεγάλο θέμα με την συγκέντρωση και την επικοινωνία και επίσης δεν έχω κοινή λογική μέσα μου, δεν ξέρω αυτονόητα πράγματα και δεν μπορώ να καταλάβω πολλά πράγματα τόσο εύκολα και έχω υπερένταση συνέχεια.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.