Μα είναι ποτέ δυνατόν ???

Εικόνα Jo

Γεια σας συνταξιδιώτες. Δεν θα σας πω για το Χρηστάκη. Είναι καλά. Λίγο ταραγμένος μοιάζει. Εχει αλλάξει το πρόγραμμά του γι'αυτό. Θα ζητήσω συγνώμη. Είχα πει πως θα σας ξαναεπισκεφθώ μόνο αν έχω καλά νέα. Δυστυχώς, τα νέα που με φέρνουν πίσω δεν είναι καλά. Χρειάζομαι τη στήριξή σας. Στο ειδικό σχολείο που φοιτεί ο Χρήστος μας, κατήγγειλαν μια κοπέλα του ειδικού βοηθητικού προσωπικού πως γρονθοκόπησε μαθητή. Ο προβληματισμός μας δεν βρίσκεται στο αν το έκανε ή όχι αλλά στο ότι δεν μπορούμε να έχουμε πλέον εμπιστοσύνη στο προσωπικό του σχολείου.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.